Brawn: "Button este un pilot fantastic"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.10.2009
Ross Brawn lauda performanta realizata de Jenson Button si este incantat de titlurile mondiale cucerite de echipa sa dupa momentele dificile din iarna precedenta.

Brawn GP a devenit duminica prima echipa din istoria Formulei 1 care castiga titlul mondial la prima partifcipare in competitie, iar Ross Brawn, considerat artizanul succesului, nu si-a putut ascunde emotiile. Britanicul si-a laudat pilotii pentru parcursul excelent din acest an si l-a catalogat pe Jenson Button drept un pilot fantastic.

"Ce zi! Sunt incredibil de mandru de echipa si de pilotii nostri. Este un moment foarte special pentru noi ca am castigat titlul constrcutorilor si titlul pilotilor in primul an ca Brawn GP. Button este un pilot fantastic si a facut o cursa grozava. A stiut ce trebuie sa faca si este un campion meritoriu. Rubens Barrichello a avut o contributie fantastica in acest sezon, fara de care astazi nu am fi castigat campionatul constructorilor", a declarat seful echipei Brawn GP.

Brawn GP a avut cuvinte de lauda si la adresa modului in care Button si Barrichello au purtat lupta pentru trofeul suprem. "Spiritul in care pilotii nostri au luptat pentru titlul mondial ma face foarte mandru.

Munca si dedicatia pe care echipa a aratat-o pe parcursul iernii si in timpul sezonului a fost senzationala", a precizat Brawn.

Via | Brawn GP

Comentarii (3)

  • @admin
    De ce nu sunt punctate stirile referitoare la Brawn?
    0 0
  • @admini
    Atatea declaratii despre Button si nu sunt publicate, in plus cea facuta de Brawn nu este punctata. Acum cateva zile ati punctat aceasta stire:
    http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/25366/whitmarsh-raikkonen-este-un-invingator.html
    Ceva explicatii?
    0 0
  • despre Button
    Daca nu avea echipa tare in spate, respectiv masina, era un anonim....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru