Brawn GP aduce un update semnificativ pentru Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.09.2009
Brawn GP a anuntat introducerea unui update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend.

Marele Premiu al statului Singapore reprezinta pentru multe echipe ultima sansa de a aduce update-uri semnificative pentru monoposturi inainte de finalul sezonului.

Chiar daca a luat deja o optiune serioasa pentru cele doua titluri mondiale, Brawn GP va introduce un update semnificativ pentru cursa din acest weekend, potrivit declaratiilor lui Ross Brawn.

"Avem un update semnificativ pentru monopostul BGP 001 pentru acest weekend, care ar trebui sa ne aduca un nou spor de performanta pentru ultimele patru curse ale sezonului", a precizat seful Brawn GP in cadrul unui preview al echipei sale.

Dupa acest Grand Prix, Brawn GP se va concentra preponderent pe dezvoltarea monopostului din sezonul 2010, la fel ca cea mai mare parte a echipelor rivale.

Via | Brawn GP

Comentarii (3)

  • ???
    a mai fost aceasta stire, de ce e data din nou??
    0 0
  • @viduka
    Stirea a aparut cu cateva minute in urma, este preview-ul oficial al echipei pentru cursa din weekend.
    0 0
  • da..........
    dar acest preview cu introducerea unui update se stia de saptamana trecuta. Adica vreau sa subliniez ca pe aceeasi chestie s-a punctat de 2 ori numai ca acu e un preview si atunci nu a fost un preview. Asa mi se pare mie .......cam ciudat acest fapt.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru