Brawn GP castiga premiul cel mai bun aerodinamicist al anului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Loic Bigois, seful departamentului de aerodinamica al echipei Brawn GP, a primit titlul de cel mai bun aerodinamicist al anului 2009 in sporturile cu motor.

Brawn GP a obtinut in acest an ambele titluri mondiale, iar calitatile monopostului BGP001 au jucat un rol important in succesul inregistrat de echipa.

Acest lucru este confirmat si de premiul primit in aceasta saptamana de Loic Bigois, seful departamentului de aerodinamica al echipei achizitionate recent de Mercedes.

Bigois a primit trofeul Dino Toso pentru cel mai bun aerodinamicist al anului, insa francezul crede ca meritele pentru aceasta performanta sunt ale intregii echipe.

"Organizatorii ar trebui sa schimbe numele acestui premiu pentru anul viitor din Aerodinamicistul Anului in Departamentul de Aerodinamica al Anului. Rezultatul vine dupa munca in echipa a intregului departament, nu de la un singur individ. 2009 a fost un an plin de succese pentru noi, dar si foarte dificil. In aceeasi saptamana din luna martie am obtinut o dubla in cursa de la Melbourne si am trecut printr-un proces de restructurare la fabrica", a declarat Bigois cu ocazia decernarii trofeului.

Via | GPUpdate

Taguri: Brawn GP, trofeu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru