Brawn GP: "Pretentiile lui Button sunt exagerate"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Brawn GP considera ca salariul solocitat de Jenson Button pentru 2010 este prea mare, insa echipa a gasit o solutie de compromis pentru a continua colaborarea cu campionul mondial.

Desi a cucerit ambele titluri mondiale in sezonul de debut, Brawn GP nu a confirmat inca linia de piloti pentru sezonul urmator.

Principalul obstacol in prelungirea contractului cu Jenson Button este salariul prea mare cerut de englez, care spera sa castige minim 8 milioane de lire sterline. In schimb, Brawn GP l-a atentionat pe noul campion mondial ca nu isi permite sa ii acorde o remuneratie mai mare de 6 milioane de lire sterline.

Cu toate acestea, Brawn GP a gasit o solutie de compromis, iar Button va avea libertatea de a-si negocia singur contractele personale de publicitate.

"Putem oferi o libertate mai mare pilotului si probabil aceasta este calea pe care o vom urma. Button are o anumita libertate pentru sponsorii sai, dar trebuie sa respecte obligatiile noastre", a declarat Ross Brawn, seful Brawn GP, pentru publicatia britanica The Guardian.

In ceea ce priveste cel de-al doilea pilot, Nico Rosberg este creditat cu cele mai mari sanse de a-l inlocui pe Rubens Barrichello, care a semnat deja un contract cu Williams pentru anul viitor.

Via | SportingLife

Comentarii (2)

  • button
    brawn ar trebui sa il puna sa plateasca ca sa ramana in echipa la cat de bun e.
    0 0
  • asa se crede el tare ?
    A luat titlul cu cel mai mare noroc din lume pentru ca nu e talentat deloc au avut noroc la inceput cu diferenta enorma dintre difuzoarele lor si restul. Asta nu e pilot ce a facut el ceva pana acum........stia cineva de el...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru