Brawn insistă că Mercedes GP înregistrează progrese

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.09.2011
Ross Brawn este încrezător că Mercedes GP înregistrează progrese în ultima perioadă, în ciuda rezultatelor mai puţin satisfăcătoare din Singapore.

Mercedes GP a introdus un nou update pentru monopostul W02 cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore, însă echipa nu a obţinut decât un loc şapte prin Nico Rosberg.

În plus, germanii au fost surclasaţi de Force India, întrucât Paul di Resta a terminat pe locul şase şi a obţinut cel mai bun rezultat al carierei. Totuşi, şeful Ross Brawn insistă că monopostul înregistrează progrese şi explică reculul din Singapore prin natura lentă a circuitului Marina Bay.

"Nu cred că am spus că introducem un upgrade mare, dar a fost un upgrade. A părut ok. Până acum, cifrele arată că am făcut un pas înainte şi cred că vom vedea beneficiile în următoarele două curse. Suntem destul de mulţumiţi, dar Singapore este un circuit foarte dificil pentru a evalua astfel de lucruri. Când ajungem la următoarele două circuite ar trebui să fie mai bine", a declarat britanicul.

Update-ul introdus de Mercedes în Singapore a vizat o serie de componente aerodinamice. Echipa ocupă locul patru în clasamentul constructorilor cu 114 puncte şi are un avans de 44 de puncte în faţa rivalilor de la Renault.

Via | Autosport

Taguri: Brawn, Mercedes GP

Comentarii (2)

  • incet incet
    incet incet pare ca mercedes face progrese dar din pacate lente. mult prea lente pentru masinile red bull mclaren sau ferrari.
    10 0
  • Schumy
    Lente dar sigure. Forza M S C .........
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru