Brawn: "Mercedes GP nu negociază cu Kubica"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.06.2010
Ross Brawn susţine că Mercedes GP nu este interesată de serviciile lui Robert Kubica, după ce presa internaţională a speculat că polonezul a primit o ofertă concretă pentru anul viitor.

Marele Premiu al Europei a fost precedat de numeroase speculaţii în paddock-ul de la Valencia în privinţa viitorului lui Robert Kubica.

Presa internaţională a dezvăluit că polonezul ar fi primit o ofertă concretă din partea celor de la Mercedes GP, în ciuda faptului că Nico Rosberg şi Michael Schumacher au contracte cu echipa germană pentru anul viitor.

În replică, Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP, susţine că nu există niciun fel de discuţii între cele două părţi, reiterând faptul că Schumacher îşi va duce la bun sfârşit contractul pe trei ani cu echipa germana.

"Am vorbit cu Kubica cu un an în urmă, când eram la Brawn GP şi priveam spre viitor, dar de atunci nu am mai vorbit cu el. Nu există discuţii în acest moment şi suntem foarte mulţumiţi de Schumacher. Principala problemă este să îmbunătăţim maşina", a declarat britanicul, referindu-se la faptul că Mercedes GP nu a reuşit să lupte pentru victorii în 2010.

Schumacher a afirmat la rândul său pe parcursul weekendului că îşi va respecta contractul pe trei sezoane cu Mercedes GP, în ciuda rezultatelor modeste din acest an.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • Rabdare
    Mercedes GP n-are de ce sa inlocuiasca pilotii. Schumacher este campionul suprem, cel de la care se asteapta victoriile, cand o sa aibe si masina capabila si echipa o sa depuna tot efortul(ceea ce cred ca o sa se intample de sezonul urmator dupa niste teste si cateva luni de munca cu monopostul pt 2011).
    Iar Rosberg este perfect pentru locul 2 intr-o echipa. Nu are cum sa fie pilot de top, n-are nici calitatile si nici rezultatele.
    Mercedes GP are piloti perfecti insa asteptam o masina mult mai buna, iar Brawn sa depuna tot efortul, i s-a cam ridicat la cap celebritatea si cred ca inca se mai bucura de titlul castigat in 2009.
    10 6
  • @maryo37
    as vrea sa te intreb, oare care ar fi fost rezultatele daca Mercedes GP nu ar fi modificat masina pentru Schumi ? In ultimele 2 curse inaintea modificarii masinii, Nico reusise 2 podiumuri. Au modificat masina si Nico nu a mai performat dar nici Schumi nu se regaseste. Nico o fi el bun de pilot nr.2 dar le trebe un pilot nr.1 iar Schumi este ...departe.
    11 5
  • f1_alonso
    Sa gandim logic:
    1: Daca Kubica considera ca Renault va ramane puternica anul acesta isi va prelungi contractul in toamna aceasta.
    2: Daca nu,consider ca cea mai buna varianta va fi Sauber,acum depinde de echipa bmw daca va creste performanta in masina.
    3 0
  • @adidor77
    @adidor77 Nu stiu de ce, dar presimt ca si tu esti unul dintre cei care da volumul la maxim cand incepe superbul comentariu Miki Alexandrescu(cel mai penibil om). Nu stiu cu ce i-a gresit Schumacher lui acest Miki Alexandrescu(ba da stiu, in trecut n-a vrut sa-i acorde interviu si nici atat nu-l baga in seama pe eternul Miki) si acum se razbuna si el cu comentarii penibile. Dupa ce o sa-si revina Schumacher sa vedeti ce palme peste cap va luati. Se stie ca acest Miki Alexandrescu este fan McLaren si nu prea are treaba cu Ferrari, nu-l suporta pe Schumacher.
    Revenind la modificarile masinii, acestea au fost necesare, deoarece echipa nu putea sa stopeze dezvoltarea sau sa se formeze in jurul lui Rosberg. Fiecare echipa face un pas inainte, iar acele modificari au fost un pas inainte, dar pana la victorie mai ai nevoie de setare, teste(de care Schumacher n-a avut parte!!!!) Sa fim seriosi, nici Kubica nu este pilot nr 1. E un pilot doar cu straluciri de moment.
    Anul asta deja e pierdut pentru Mercedes, dar de la anul o sa vedeti un nou Schumacher care lucreaza foarte mult(incepand de acum) si o echipa care va obtine multe "succesuri"(vorba Elenei Basescu)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru