Briatore il va da in judecata pe Piquet Jr

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Flavio Briatore intentioneaza sa ii dea in judecata pe Nelson Piquet Jr si pe pilotii care au rupt contractele cu el in urma scandalului Crashgate.

Flavio Briatore a fost suspendat pe viata din sporturile cu motor dupa ce Nelson Piquet Jr. a dezvaluit ca a provocat in mod intentionat un accident in Marele Premiu al statului Singapore din 2008 pentru a favoriza victoria coechipierului sau Fernando Alonso.

Cu toate acestea, Curtea Franceza de Justitie a anulat marti aceasta sanctiune, iar fostul manager al echipei Renault este decis sa mearga si mai departe pentru a-si face dreptate. Intrebat de jurnalistii publicatiei Gazzetta dello Sport daca il va da in judecata pe Nelson Piquet Jr, italianul a replicat: "Este foarte probabil. Nu voi uita intr-o zi durerea pe care am suferit-o".

Pe langa suspendarea pe viata, Consiliul Mondial stabilise ca Briatore nu mai are dreptul de a fi managerul pilotilor din Formula 1, insa si aceasta decizie a fost anulata de justitia franceza. In momentul deciziei din luna septembrie, Briatore era managerul lui Fernando Alonso, Mark Webber, Romain Grosjean, Piquet Jr, Heikki Kovalainen si Lucas di Grassi, iar ultimii doi au decis ulterior sa rezilieze contractul cu italianul.

"Cu exceptia lui Kovalainen si di Grassi, relatia mea cu ceilalalti piloti nu s-a schimbat niciodata.

Vom analiza situatia cu avocatii pentru a vedea daca ii putem da in judecata pe cei care au rupt contractele cu mine", a adaugat el.

Prin declaratiile sale, Briatore a confirmat indirect ca este in continuare managerul lui Alonso, chiar daca spaniolul a semnat intre timp un contract pe trei ani cu Scuderia Ferrari.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • Briatore
    Asta chiar are tupeu.... Dupa ce a facut atatea magarii in F1, mai are tupeu sa dea si familia Piquet in judecata care cel putin dpv sportiv a facut ceva pentru F1. Nu pot sa il inghit .... mai ales ca in trecut isi permitea sa il faca idiot un pilot (pe Alesi).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru