Buemi, precaut inaintea debutului in F1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.03.2009
Aflat in fata primului sau sezon in Formula 1, Sebastien Buemi spune ca singurul sau obiectiv este sa-l invinga pe coechipierul sau, Sebastien Bourdais.

Buemi are misiunea ingrata de a-l inlocui la Toro Rosso pe Sebastian Vettel, autorul unei victorii de senzatie in Marele Premiu al Italiei de la Monza de anul trecut.

Tanarul pilot elvetian a admis ca, dupa parcursul excelent din 2008, Toro Rosso nu isi poate permite sa reduca turatia motoarelor, insa este increzator ca echipa va reusi sa mentina stacheta ridicata.

"In Formula 1 totul se schimba foarte repede, dar as spune ca Vettel a facut o treaba fantastica. Trebuie sa asteptam sa vedem care vor fi posibilitatile noastre", a declarat Buemi in fata reporterilor prezenti pe circuitul de la Barcelona. "Cu siguranta vrem sa imbunatatim; nu vrem sa facem un pas inapoi. Trebuie sa avem in vedere ce am realizat anul trecut si acum, datorita noilor reguli, trebuie sa asteptam si sa fim realisti, dar cred ca putem face o treaba buna".

Aflat la debutul absolut in Formula 1, Buemi este precaut in privinta rezultatelor pe care le poate obtine, insa spune ca principalul sau tel este sa isi invinga coechipierul.

"Este prea devreme sa vorbim. Daca masina este rapida vom incerca sa obtinem o performanta buna, daca nu, vom da tot ce putem. Dar obiectivul este sa lupt impotriva coechipierului meu, sa demonstrez ce pot pe parcursul primului meu sezon si sa ajung la final multumit de ceea ce am facut. Sunt foarte incitat sa pilotez noua masina. Melbourne va veni repede, asa ca abia astept sa ma urc in masina".

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru