Button, antrenor online pentru tinerii piloţi

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.06.2012
Jenson Button oferă sfaturi practice tinerilor piloţi prin intermediul unei platforme online de comunicare lansată de un club american de curse.

Jenson Button a acceptat provocarea de a oferi asistenţă tinerilor piloţi care visează să ajungă în competiţiile de top din lumea sporturilor cu motor.

Pilotul echipei McLaren va fi antrenor de piloţi în cadrul platformei online SAFEisFAST(siguranţa înseamnă viteză) dezvoltată de clubul american de curse American Road Racing Drivers Club (ARRDC) şi le va oferi sfaturi tinerilor piloţi înscrişi prin intermediul unor clipuri video.

Tinerii piloţi îi vor putea pune întrebări fostului campion mondial despre aspecte precum pregătirea fizică, pregătirea mentală sau stilul de pilotaj în săptămâna premergătoare Marelui Premiu al Marii Britanii, 2-6 iulie.

Ulterior, în cadrul proiectului se va implica tot ca antrenor de piloţi şi Alexander Wurz, fostul pilot al echipei Wurz şi cel care în trecut s-a ocupat şi de un alt program FIA pentru dezvoltarea tinerelor talente. Platforma SAFEisFAST a fost dezvoltată cu ajutorul sprijinului financiar oferit de FIA, iar printre piloţii care s-au ocupat deja de antrenarea tinerilor talente se numără şi Dario Franchitti.

"Suntem încântaţi să avem doi piloţi de top din lumea sporturilor cu motor ca participanţi în acest program.

Sfaturile şi instrucţiunile lor vor fi valoroase pentru tinerii piloţi din toată lumea şi suntem încântaţi să le oferim o platformă care să le ofere asta prin SAFEisFAST", a declarat Bobby Rahal, preşedintele RRDC şi fost şef al echipei de Formula 1 Jaguar.

Via | James Allen

Taguri: Button, Wurz

Comentarii (1)

  • Prima lectie...conservarea pneurilor : )
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru