Button asteapta cu interes intalnirea cu fanii sai la Silverstone

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Dupa victoria de la Monaco, Button este sigur ca MP al Marii Britanii il va prinde pe prima pozitie a clasamentului general. Englezul considera ca aceasta e un mare motiv de mandrie.
Button asteapta cu interes intalnirea cu fanii sai la Silverstone

via | Sporting Life

Taguri: Button

Comentarii (7)

  • stiri
    Stiu ca vei sterge acest mesaj dar eu totusi intreb: chiar nu merita performanta lui Webber nici o stire? Totusi a fost in fata lui Alonso care este dublu campion mondial.
    0 0
  • @WestMcLaren
    Red Bull nu au fost la Monaco.
    0 0
  • ???
    Webber 'best of the rest'
    0 0
  • mai exact despre weber
    "We're pretty happy with fifth to be honest, to get a few points after a challenging qualifying session is pretty good," admitted Mark,; poti sa citesti stirea daca vrei ca de punctat nu se va puncta
    0 0
  • mircea
    @WestMclaren
    Abordarea ta este cel putin gresita. Stiu ca esti un user destul de vechi si cu experienta in F1 Champ, deci nu inteleg cum poti sa faci astfel de erori.

    Stirile de luni nu au niciun fel de legatura cu performantele de duminica. Nu o sa scriem o stire pentru ca pilotul X s-a clasat in fata pilotului Y. Asta pentru ca aceasta performanta a fost deja notata pozitiv in cronica de cursa.

    Aici e vorba de stiri care au legatura cu declaratiile ulterioare cursei. Care au fost acordate si sunt redactate aleatoriu. Nu confundati acest concurs cu o numaratoare. Nu exista "1, 2, 3, 4" aici. Nu avem niciun motiv sa facem ca ordinea de acest tip sa existe.

    Multumesc.
    0 0
  • mircea
    @jul74
    Ai intarziat. Stirea e punctata deja de ceva vreme.

    Fail.
    0 0
  • @mircea mester
    Prostutul de mine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru