Button, obligat sa ramana la Mercedes GP pana la finalul anului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.11.2009
Jenson Button va fi obligat sa ramana alaturi de Mercedes GP pana la sfarsitul anului, in ciuda faptului ca a semnat deja un contract cu McLaren pentru 2010.

Proaspat achizitionata de constructorul german Mercedes, fosta echipa Brawn GP da primele semne de razbunare pentru faptul ca McLaren a reusit sa semneze cu campionaul mondial Jenson Button, punand echipa in situatia dificila de a gasi un coechipier pe masura pentru Nico Rosberg.

In mod obisnuit, in astfel de situatii echipele ajung la un acord pentru a permite pilotului sa lucreze imediat cu noul team, insa Brawn GP a confirmat ca situatia nu va fi similara si pentru Button, al carui contract expira pe 31 decembrie.

"Button nu va face absolut nimic pentru McLaren pana la finalul anului calendaristic. Iar daca face vom analiza cu mare atentie acest lucru. Nu are nicio obligatie fata de noi pentru 2010, dar sunt probleme legate de procesul de semnare a contractului pe care le discutam cu el chiar acum. Exista anumite constrangeri asupra lucrurilor pe care Button le poate face pana la finalul anului", a declarat Nick Fry, CEO-ul echipei Mercedes GP.

Via | Autosport

Taguri: Button, Fry, MercedesGP

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Money Money Money :)
    O poveste simpla rau de tot: S-a trezit campion, vrea bani bani bani. Restul... paine pentru saraci :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru