Button se va retrage prematur dacă ordinele de echipa se legalizează

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.09.2010
Jenson Button spune că legalizarea ordinelor de echipa în Formula 1 l-ar determina să se retragă mai devreme din competiţie.

Propunerea Consiliului Mondial al FIA de a revizui regulamentul care interzice ordinele de echipă a împărţit Formula 1 în două tabere distincte.

În timp ce şefii echipelor apreciază că ordinele de echipa fac parte din sport, piloţii încep treptat să-şi manifeste nemulţumirile, iar primul dintre ei este campionul mondial Jenson Button.

Pilotul echipei McLaren afirmă că se va retrage mai devreme decât plănuieşte în acest moment dacă ordinele de echipa se legalizează.

"Cu siguranţă mi-ar scurta cariera în Formula 1. Nu înţeleg (n.r - controversele). De când pilotez în Formula 1, ordinele de echipă nici nu m-au ajutat, nici nu m-au dezavantajat. Nu ştiu dacă se va întâmpla, dar dacă regulamentul se schimba pentru a putea avea ordine de echipă va fi foarte ciudat. Asta ar schimba Formula 1. Voi pilota în Formula 1 cel puţin încă un an şi mă voi bucura de asta, dar dacă se implementează această regulă îţi schimbă punctul de vedere asupra sportului", a declarat britanicul pentru agenţia de presă Reuters.

Via | Reuters

Comentarii (10)

  • antrenamente
    zicetimi si mie un sait unde pot vedea antrenamentele daca stiti
    0 9
  • @costi
    WWW.gramatica-limbii-romane.ro
    15 0
  • meseriasu
    ala
    ma da destept te facu
    2 9
  • meseriasu001
    Foarte bun raspunsu'
    :))
    7 1
  • salut
    rijadorecta,com
    dar trebuie neparat sa pui mana pe un manual de gramatica!!!!!!
    7 0
  • dacian08
    aici puteti vedea antrenamentele
    http://www.atdhe.net/
    4 0
  • link si pt qualif
    http://www.vipstand.net/watch/5066/1/watch-formula-1-italian-gp,-practice-3-.html
    3 0
  • Vrea si Button sa para interesant
    Sincer nu cred ca se va retrage numai vrea sa para total impotriva sa nu inceapa Mclaren cu ordinele de echipa(desi sunt convins ca au fost deja si la ei sezonul acesta) ca atunci nu mai are nici o sana. SI oricum si daca se retrage sunt destui piloti care sa ii ia locul. Nu vom plange dupa el.
    2 5
  • pt ghiri
    Degeaba ai citit articolul ca nu ai inteles nimic. Button e unu din pilotii din generatia mai veche si cu o mentalitate nobila, asa erau toti ( mai putin unul - stiu fanii lui cine e), exista lupta intre piloti in primul rand si in al 2 lea intre echipe.
    2 0
  • Mie chiar o sa-mi para rau dupa omul asta,cred ca McLaren e printre putinele echipe fair-play din sezonul 2010.Si da,Schumacher e un pilot bun,dar un om cu un caracter urat.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru