Button: "Trebuie sa profit de aceasta oportunitate unica"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.08.2009
Jenson Button a admis ca trebuie sa castige titlul mondial pentru ca beneficiaza de o oportunitate unica in acest sezon.
Button: "Trebuie sa profit de aceasta oportunitate unica"

Pe de alta parte, inginerul sau de cursa spune ca Brawn GP va munci din greu pentru a rezolva actualele probleme ale monopostului BGP001 si admite ca principala problema este legata de incalzirea pneurilor.

Via | BBC Sport

Taguri: Brawn GP, Button

Comentarii (4)

  • !!!
    Aceasta stire a mai fost o data acum exact o saptamana???: Button: "Trebuie sa profit de o oportunitate unica"-Luni, 3 august, 11:50 -de Daniel Popescu
    Jenson Button spune ca trebuie sa profite de oportunitatea de a castiga titlul mondial in acest sezon, pentru ca este posibil sa nu mai aiba aceasta ocazie.
    0 0
  • @admin
    http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/23330/button-trebuie-sa-profit-de-o-oportunitate-unica.html
    E cam la fel?
    0 0
  • @all
    Corect, stirea aceasta a mai fost publicata. Intrucat au trecut deja mai mult de 5 minute de la publicare, punctajul ramane in vigoare, pentru a nu afecta utilizatorii care au efectuat schimbari in echipe. Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere.
    0 0
  • @admin
    Da, trebuie sa intelegem ca nu avem alta solutie. Dar ce spune presedintele FIA despre anumite lucruri din Formula 1, nu este interesant?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru