Button vrea sa isi apere titlul in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.10.2009
Jenson Button isi propune sa isi apere titlul mondial cucerit in 2009 si spune ca banii nu reprezinta un impediment in prelungirea contractului cu Brawn GP.

Jenson Button a cucerit duminica titlul mondial in urma rezultatelor din Marele Premiu al Braziliei, insa englezul se gandeste deja la sezonul 2010.

Actualul pilot al echipei Brawn GP spune ca cea mai mare ambitie personala este sa isi apere titlul cucerit in acest sezon, intrucat niciun pilot britanic nu a reusit sa castige de doua ori consecutiv trofeul suprem.

"Echipa nu este genul care sa loveasca o singura data si nici eu nu sunt. Este grozav sa castig titlul mondial si fiecare pilot care a reusit iti va spune asta. Dar sa fiu capabil sa il apar este exceptional. Niciun pilot britanic nu a reusit vreodata sa castige doua titluri consecutive, asa ca asta este ambitia mea", a declarat el citat de publicatia SportingLife.

Button nu are inca niciun contract pentru sezonul 2010, insa si-a manifestat deja dorinta de a continua cu Brawn GP. Presa internationala speculeaza ca Button vrea sa revina la un salariu asemanator cu cel pe care l-a avut in sezonul 2008, mai ales ca acum este campion mondial, insa britanicul a negat banii sunt principalul punct de discutie.

"Am asteptat pana acum pentru a discuta despre viitor.

Nu este vorba despre bani. Vreau sa fiu la o echipa capabila sa castige. Am devenit campion mondial cu o echipa la care nimeni nu s-a gandit ca ar putea castiga campionatul, mai ales in primul an. Dar sunt multe lucruri pe care trebuie sa le discutam", a explicat el situatia actuala.

Via | SportingLife

Taguri: Brawn GP, Button

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru