Calendarul testelor de Formula 1 din 2012 a fost confirmat

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.11.2011
FOTA a confirmat joi calendarul oficial al celor patru sesiuni de evaluare care vor avea loc în 2012, una dintre ele urmând să se desfăşoare în timpul sezonului.

La aproape trei luni de la apariţia primelor informaţii în presa internaţională, Formula One Teams' Association (FOTA) a confirmat pentru publicaţia GPUpdate structura testelor care vor avea loc în Formula 1 anul viitor.

Conform înţelegerii dintre echipe, înainte de începerea noului sezon vor avea loc doar trei sesiuni de evaluare, pentru ca o sesiune să poată fi mutată în timpul sezonului, înainte de începerea campaniei europene cu Marele Premiu al Spaniei.

Toate testele dinaintea noului sezon vor avea loc în Spania, pe circuitele de la Jerez şi Barcelona, în timp ce a patra sesiune se va desfăşura pe circuitul de la Mugello, aflat în proprietatea Scuderiei Ferrari. Ultimul test va fi utilizat de Pirelli şi cu scopul de a modifica compoziţia anumitor pneuri, ca reacţie la concluziile pe care le va trage după primele curse ale anului.

Iată programul complet al testelor de Formula 1 din sezonul 2012:

 Circuit  Perioada
 Jerez  7-10 februarie 2012
 Barcelona  21-24 februarie 2012
 Barcelona  1-4 martie 2012
 Mugello  1-3 mai 2012

 

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru