Calificările de la Interlagos vor fi afectate de ploaie

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 06.11.2010
Calificările pentru Marele Premiu al Braziliei se vor desfăşura pe ploaie, potrivit ultimelor informaţii oferite de meteorologi.

Vremea ar putea juca un rol important în stabilirea noului campion mondial, în condiţiile în care meteorologii anticipează că ploaia îşi va face apariţia în calificările pentru Marele Premiu al Braziliei.

După ce ultima sesiune de antrenamente libere s-a desfăşurat pe un circuit umed, noi averse de ploaie sunt anticipate în următoarele ore. Vestea bună este că ploile nu vor fi foarte abundente, motiv pentru care este puţin probabil ca sesiunea de calificări să fie amânată sau abandonată pentru duminică, aşa cum s-a întâmplat recent la Suzuka.

Totuşi, un circuit umed pe care se concurează cu pneuri de ploaie sau intermediare are potenţialul de a produce numeroase surprize pe grila de start, ceea ce ar putea afecta şansele la titlu ale unora dintre cei cinci piloţi implicaţi în luptă.

Calificările pentru Marele Premiu al Braziliei vor avea loc la ora 18:00, ora României.

Comentarii (5)

  • mobius
    calificari Interlagos
    Eu consider ca Alonso este unul dintre cei mai buni piloti pe ploaie si sper ca va obtine un rezultat bun in calificari. Ii doresc un motor fiabil si mult noroc.
    4 8
  • Stephan
    Alonso
    Pentru ca echipa favorita nu este in lupta pentru titlul mondial asteptam relaxat ultimele doua MP. Insa de cand vad comentariile infecte ale unor disperati dupa Alonso (si nu ma refer la tine Mobius) ci la cei care pana acum nici nu intrau pe automarket, iar acum sunt ca paduchii, voi tine cu Webber sau Vettel.
    Sper din tot sufletul ca pacaliclul ala de Alonso sa nu devina campion mondial.
    Cu respect!
    8 4
  • Stephan
    Alonso
    Pentru ca paduchii si fauna de nevertebrate rau famate care sunt fani ai echipei mele fara sanse la titlu si care odinioara ne populau tinuturile acum stau si isi musca partile moi de ciuda ca Alonso e in fata, am sa sustin si urez mult succes la obtinerea titlului mondial al acestui incredibil pilot pe nume Fernando Alonso.Cu respect!
    4 3
  • Stephan
    Alonso
    Pentru ca paduchele Alonso sa nu castige titlul mondial sper ca cei de la Red Bull sau Hamilton sa castige maine. Iar toate nevertebratele care tin cu Ferrari sa se duca acolo unde le este locul: in pamant. Cu respect!
    5 2
  • williams, nu fi fraier! tine de hulkenberg!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru