Cursa de la Interlagos va fi afectată de ploi

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.11.2011
Sezonul 2011 al Formulei 1 se va încheia pe o ploaie puternică care va afecta cursa de la Interlagos, potrivit ultimelor informaţii meteorologice.

Marele Premiu al Braziliei nu mai prezintă nicio miză semnificativă pentru echipe sau piloţi, întrucât titlurile mondiale au fost deja adjudecate cu mult timp în urmă. Totuşi, cursa de la Interlagos ar putea deveni una dintre cele mai spectaculoase din acest an, întrucât meteorlogii au anunţat că ploile vor afecta circuitul de la Sao Paulo pe tot parcursul după-amiezii.

Ploaia îşi va face apariţia în jurul orei locale 11:00 (ora 15:00 în România) şi, chiar dacă iniţial va fi foarte slabă, se va intensfica treptat pe parcursul după-amiezii.

Practic, şansele ca Marele Premiu al Braziliei să fie afectat de ploaie sunt de aproximativ 80%, iar strategiile piloţilor vor fi bulversate de faptul că precipitaţiile nu vor avea un caracter permanent, astfel că există posibilitatea ca în unele momente circuitul să se usuce.

Temperatura maximă, în scădere puternică comparativ cu calificările de sâmbătă, va ajunge la numai 22-23 de grade.

Taguri: Interlagos, ploaie

Comentarii (1)

  • predictii ?
    pune-ti si voi predictiile sa vedem ce sanse avem ...oricum nu mai putem modifica nimic acum ; la mine : vettel. massa, buemi, senna, glock, RBR, STR
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru