Campos ar putea rata toate sesiunile de teste

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.01.2010
Campos Meta a confirmat ca obiectivul echipei este sa participe la Marele Premiu al statului Bahrain, astfel ca prezenta la sesiunile de teste din aceasta iarna este incerta.

Problemele financiare cu care se confrunta Campos Meta inainte de debutul in Formula 1 ar putea afecta inclusiv programul de pregatire al lui Bruno Senna.

In timp ce celelalte noi echipe acceptate pe grila de start au anuntat deja ca vor participa la cel putin doua sesiuni de teste, Campos Meta a dezvaluit ca singurul obiectiv al echipei este sa fie prezenta pe grila de start a Marelui Premiu al statului Bahrain, prima etapa din sezonul 2010 al Formulei 1. Acest lucru echivaleaza cu o posibila absenta a echipei spaniole de la toate cele patru sesiuni de teste din aceasta iarna.

"Bahrain este un test in sine, nu prima cursa pentru noi. Monoposturile sunt in faza avansata de dezvoltare, avem un contract cu Bruno Senna si intentia noastra este sa fim la prima cursa din Bahrain", a declarat Daniel Eisen, seful departamentului de strategie al celor de la Campos, pentru agentia de presa Associated Press.

Informatia a fost insa negata de Tony Teixteira, unul dintre potentialii investitori in cadrul echipei spaniole.

Sud-africanul sustine ca a fost informat de echipa ca monopostul Campos va debuta cel mai tarziu in a treia sesiune de teste a acestei ierni.

"Am aflat despre aceste informatii, dar nu asta mi-au spus sefii echipei. Ar putea participa la al doilea test, dar cu siguranta vor fi prezenti la al treilea test si la prima cursa. Obiectivul este al doilea test", a precizat Teixteira in cadrul unui interviu acordat agentiei de presa Reuters.

Acesta a confirmat din nou interesul pentru achizitionarea unei parti din echipa, insa sustine ca spaniolii au mai multe oferte pe masa. "Discut cu Campos, dar nu sunt singurul. Exista mai mult de un grup care discuta cu Campos, iar din punctul nostru de vedere A1GP trebuie sa faca parte din intelegere. Ambitia mea este sa aduc A1GP in F1", a explicat sud-africanul nascut in Portugalia.

A1GP este o competitie fondata cu cativa ani in urma de Teixteira, insa problemele financiare ale acestuia au condus la anularea primelor trei curse din editia 2010.

Este foarte posibil ca intregul sezon sa fie in cele din urma anulat, chiar daca proiectul lui Teixteira vizeaza promovarea pilotilor din A1GP la Campos.

Via | GPUpdate | Reuters

Taguri: Campos, Teixteira

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru