Campos cauta investitori pentru a concura in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.01.2010
Campos Meta intampina problemele financiare si cauta investitori pentru a putea concura in sezonul 2010 al Formulei 1.

Speculatiile privitoare la situatia financiara a noilor echipe acceptate pe grila de start incep sa se adevereasca pe masura ce ne apropiem de noul sezon competitional.

Primele vesti proaste vin din partea echipei Campos Meta, condusa de spaniolul Adrian Campos (foto). Ibericii au inceput sa caute investitori dupa ce echipa a esuat in incercarea de a gasi sponsori pentru sezonul 2010.

Problemele sunt cu atat mai grave cu cat compania Dallara trebuie sa construiasca monopostul echipei pentru 2010, insa constructorul italian nu a primit inca banii pentru facturile emise celor de la Campos. Potrivit unor surse din cadrul Dallara, constructorul italian a incetat deja fabricarea celui de-al doilea sasiu pentru Campos in asteptarea platilor.

Potrivit unor informatii neoficiale, unul dintre potentialii investitori la campos este Tony Teixeira, seful competitiei A1GP, care si-a manifestat in mai multe randuri dorinta de a ajunge in Formula 1.

Campos a anuntat la finalul anului trecut ca a semnat un contract cu Bruno Senna, insa echipa nu a reusit sa atraga sponsori in ciuda popularitatii de care se bucura nepotul regretatului Ayrton Senna.

In cazul in care Campos va rata prezenta in Formula 1, locul acestora ar putea fi preluat in ultimul moment de echipa sarba Stefan GP, cea care a achizitionat recent designul monopostului Toyota din sezonul 2010.

Via | GrandPrix.com

Taguri: Campos

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru