Campos Meta 1, prima echipa care s-a inscris in sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.05.2009
Campos Racing, echipa care concureaza in prezent in Formula 3 Spania, a anuntat oficial ca s-a inscris in sezonul 2010 al Formulei 1 sub numele de Campos Meta 1.

Prima echipa care s-a inscris in sezonul urmator al Formulei 1 provine din campionatul Formula 3 Spania si se numeste Campos Racing. Aceasta este detinuta de Adrian Campos, fostul pilot de Formula 1 care anterior a avut in proprietate si o echipa din campionatul GP2.

Inscrierea s-a realizat vineri la ora 00:05, iar numele cu care echipa spera sa concureze in Formula 1 este Campos Meta 1, intrucat partenerul Campos Racing in acest proiect este compania Meta Image.

De asemenea, Campos Meta 1 a aplicat si pentru a concura in F1 cu un buget de maxim 40 milioane de lire sterline anual, conform planurilor initiale anuntate de FIA. Echipa sustine ca va anunta in timp util si investitorii aflati in spatele noului proiect.

Inscrierile pentru editia 2010 a Formulei 1 au inceput vineri si se vor incheia pe 29 mai. Ferrari, Renault, Toyota, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosos au amenintat ca nu se vor inscrie in sezonul 2010 in cazul in care FIA nu va modifica regulamentul tehnic propus pentru anul viitor.

Via | Autosport

Taguri: Campos, inscriere

Comentarii (4)

  • Campos who???
    Se duce de rapa Formula 1.
    0 0
  • wow...
    ..de abia astept sa vad echipa campos in F1 ... NOT
    0 0
  • ha ha ha
    pai fratilor ce sa zic nu se duce de rapa formula1 ci din contra va merge mai inapoi in anii 50-60cind se schimba manual la cutia de viteze si pilotul skimba cauciucurile atunci se va duce de tot la vale,in loc sa inainteze sa inainteze sa produca noi tecnologi ca sa le puna pe masina de strada no sa mai vedem asta prea curind...
    0 0
  • ...
    adio formula 1, nush cum nu le este rusine sa ruineze formula 1. competitia trebuie sa mearga inainte cu tehnici noi, nu cu 2 regulamente si bugete maxime, astia 2 sunt complet cretini
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru