Campos negociaza cu 7 piloti pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.08.2009
Campos Grand Prix se afla in negociaza cu sapte piloti pentru sezonul 2010, insa o decizie finala in privinta acestora ar putea fi luata abia in luna ianuarie.

Daniel Audetto, directorul executiv al Campos Grand Prix, a prezentat joi mai multe informatii despre viitorul echipei care va debuta in sezonul 2010 al Formulei 1.

In contextul in  care presa internationala speculeaza intens ca Pedro de la Rosa si Vitaly Petrov vor concura pentru Campos, Audetto spune ca echipa negociaza in prezent cu sapte piloti.

Primele clarificari ar putea veni abia in luna octombrie sau chiar dupa finalul sezonului, iar Audetti nu a exclus posibilitatea ca linia de piloti sa fie oficializata in luna ianuarie, cand primul monopost al team-ului va iesi pentru prima oara pe circuit. Campos se bazeaza pe faptul ca mai multi piloti cu experienta, precum Giancarlo Fisichella sau Nick Heidfeld, ar putea fi tentati sa concureze pentru o echipa noua daca nu isi vor gasi alte angajamente in Formula 1.

De luna viitoare, echipa va incerca sa gaseasca cativa sponsori de calibru pentu sezonul 2010, acest lucru fiind vital pentru situatia financiara a echipei. De altfel, Audetto a admis ca investitorii au fost la un pas sa renunte la proiectul Campos Grand Prix dupa ce echipele actuale si FIA au ajuns la un acord pentru a elimina limita de buget maxim din regulamentul pentru 2010.

Via | Autosport

Taguri: Campos

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru