Campos: "Vom fi pe grila de start in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Echipa Campos a negat speculatiile potrivit carora nu va fi pregatita sa debuteze in Formula 1 anul viitor, sustinand ca toate lucrurile decurg conform planurilor.

Oficialii echipei Epsilon-Euskadi, care nu a fost acceptata de FIA pe grila de start a Formulei 1 in sezonul urmator, au declarat la inceputul acestei saptamani ca echipa Campos nu este pregatita sa concureze in Marele Circ, desi a primit acordul forului mondial in acest sens.

Informatiile au fost insa negate de Adrian Campos (foto), seful echipei, care sustine ca toate pregatirile decurs conform planificarilor anterioare. "Se insala. Nu exista niciun motiv sa aveti dubii. Vom fi in Formula 1", a declarat el pentru publicatia El Pais.

Campos a dezvaluit ca echipa este in plin proces de achizitionare a camioanelor si motor home-urilor si ca in prezent se fac angajari. Bugetul noii echipe va fi de 45-50 de milioane de lire sterline, iar monopostul echipei isi va face debutul pe circuit in jurul datei de 10 ianuarie 2010.

Referindu-se la potentialii piloti pentru echipa, Campos a admis ca este in negocieri cu Pedro de la Rosa si Marc Gene, sustinand ca doreste un pilot experimentat alaturi de un pilot tanar.

Campos Grand Prix este una dintre cele trei echipe acceptate de FIA pe grila de start a sezonului 2010, celelalte doua fiind USF1 si Manor. Campos va utiliza in urmatorii trei ani motoare furnizate de Cosworth, in timp ce monopostul va fi dezvoltat de constructorul italian Dallara.

Via | F1-Live

Taguri: Campos

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru