Castiga o macheta 1:8 cu un monopost Brawn GP!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.10.2009
Automarket va prezinta modul in care puteti castiga o macheta la scara 1:8 cu monopostul Brawn GP 001 in valoare de aproape 3000 de lire sterline.

Publicatia online Pitpass organizeaza un concurs inedit pentru toti fanii Formulei 1, care are drept mare premiu o macheta la scara 1:8 cu monopostul Brawn GP 001. Macheta este realizata manual, are o valoare de piata de 2950 de lire sterline si este similara cu monopostul utilizat de Brawn GP in Marele Premiu al statului Monaco.

Pentru a participa la acest concurs, utilizatorii trebuie sa ghiceasca ce loc va obtine Jenson Button in calificarile pentru Marele Premiu din Abu Dhabi, pe ce pozitie va termina cursa noul campion mondial si, de asemenea, sa ghiceasca numarul de piloti care vor fi considerati clasati in ultimul Grand Prix al sezonului. Se vor lua in considerare rezultatele finale oficiale publicate de FIA, inclusiv eventualele penalizari post-cursa.

Toti cei care au indicat corect aceste rezultate vor intra in tragerea la sorti pentru macheta la scara 1:8 cu monopostul Brawn GP. De asemenea, se vor acorda si trei premii de consolare, care constau in machete la scara 1:12 cu aripa fata a unui monopost Brawn GP.

Pentru a intra in competitie, utilizatorii trebuie doar sa completeze formularul online disponibil aici.

Taguri: Brawn GP, macheta

Comentarii (6)

  • Firicel zice...
    Eu la fiecare cursa paiez aici;)
    0 0
  • Brown
    Nu inteleg partea asta : sa ghiceasca numarul de piloti care vor fi considerati clasati in ultimul Grand Prix al sezonului...
    Adica total - abandonuri ? :)
    0 0
  • pana cand ?
    vom putea completa formularul ?!
    0 0
  • @realteia
    Numarul de piloti care trec linia de sosire.
    0 0
  • @b09wml
    Pana pe 31 octombrie ora 11:00 (ora Romaniei).
    0 0
  • Pt ADMIN
    Maestre,Force India e tot pe 3 ?... :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru