Ungaria

Duminica, 27 Iulie 2014

Formula 1: Raikkonen, dezamăgit de eroarea comisă de Ferrari în calificări

Kimi Raikkonen consideră că Ferrari a comis o greşeală de începători în calificări când nu i-a mai permis să iasă pe circuit în ultimele minute din Q1, element care în cele din urmă a condus la eliminarea finlandezului.
Sambata, 26 Iulie 2014

Formula 1: Ungaria, antrenamente 3: Mercedes continuă parcursul fără greşeală

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele poziţii şi în ultima sesiune de antrenamente de la Hungaroring, în faţa celor doi piloţi de la Red Bull Racing.
Vineri, 25 Iulie 2014

Formula 1: Defecţiunea la frâne suferită de Hamilton în Germania a avut mai multe cauze

Defecţiunea tehnică la frâne suferită de Lewis Hamilton în calificările de la Hockenheim a avut cauze multiple, potrivit unui anunţat oficial făcut de Mercedes.
Vineri, 25 Iulie 2014

Formula 1: Ungaria, antrenamente 2: Hamilton şi Rosberg rămân în frunte

Lewis Hamilton a stabilit din nou cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere din Ungaria şi l-a devansat pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 25 Iulie 2014

Formula 1: Ungaria, antrenamente 1: Mercedes începe în forţă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria şi au fost urmaţi de cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Joi, 24 Iulie 2014

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: ultimul cartuş înainte de pauza de vară

Hungaroring găzduieşte ultima confruntare înainte de pauza de vară de trei săptămâni, în care Lewis Hamilton speră să reducă diferenţa faţă de Nico Rosberg, în timp ce Williams, Red Bull şi Ferrari ar putea oferi un spectacol de calitate în lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor.
Joi, 24 Iulie 2014

Formula 1: Williams introduce un update specific pentru Ungaria pentru a se apropia de Red Bull

Williams pregăteşte un update pentru monopost care va fi folosit exclusiv în Ungaria cu scopul de a reduce diferenţa faţă de Red Bull în clasamentul constructorilor.
Joi, 08 August 2013

Formula 1: Pirelli susţine că Mercedes nu a câştigat în Ungaria datorită noilor pneuri

Pirelli susţine că Mercedes a câştigat la Hungaroring pentru că a înţeles cum să gestioneze temperatura pneurilor, şi nu pentru că acestea au avut o structură nouă.
Miercuri, 07 August 2013

Formula 1: Mercedes nu a determinat cauza defecţiunii la motor suferite de Rosberg

Ross Brawn a admis că nu are nicio idee despre cauza care a dus la defecţiunea la motor suferită de Nico Rosberg în cursa de la Hungaroring.
Miercuri, 07 August 2013

Formula 1: Mercedes: "Nu avem nicio certitudine că am rezolvat problemele cu pneurile"

Ross Brawn susţine că nu are nicio garanţie că Mercedes a scăpat de problemele cu supraîncălzirea pneurilor, în ciuda victorie de la Hungaroring.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru