Circuitele vor deveni in viitor centre de divertisment

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.12.2009
Reprezentatii circuitelor au admis ca gazdele curselor de Formula 1 trebuie sa devina adevarate centre de divertisment pentru intreaga familie pentru a depasi problemele financiare.

Formula 1 traverseaza o perioada in care circuitele traditionale intampina dificultati financiare, motiv pentru care viitorul acestora este in pericol, in contextul in care detinatorul drepturilor comerciale nu este dispus sa faca concesii.

Reprezentatii circuitelor de la Nurburgring, Sepang, Abu Dhabi si Silverstone au admis in unanimitate aceste probleme, insa considera ca au gasit una dintre solutiile care vor asigura stabilitatea financiara.

Astfel, acestia propun ca circuitele sa devina adevarate centre de divertisment, iar atractiile weekendurilor de Grand Prix sa includa si cursele din alte competitii. Pe de alta parte, circuitele mizeaza pe organizarea unor evenimente dedicate pentru intreaga familie, inclusiv pentru femei si copii, printre care se numara si concerte cu artisti de talie mondiala.

Un eveniment de acest tip a fost deja organizat in sezonul recent incheiat in Singapore, care a gazduit concerte ale unor artisti consacrati pentru a atrage mai multi fani.

Via | Autosport

Taguri: circuit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru