Coulthard va pilota la Race of Champions

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.11.2011
David Coulthard a dezvăluit că va participa la competiţia Race of Champions, care va avea loc în 3-4 decembrie la Dusseldorf.

Race of Champions, competiţia care reuneşte anual cei mai buni piloţi din lumea sporturilor cu motor, l-a primit în rândurile sale pentru ediţia din 2011 pe David Coulthard, în prezent pilot în Campionatul German de Turisme (DTM).

Fostul pilot de Formula 1 al echipelor McLaren şi Red Bull Racing este încântat că va fi apt să încheie sezonul într-un astfel de eveniment de gală.

"Este un eveniment unic şi o plăcere să iau parte la el. În fiecare an sunt curse foarte interesante, iar pentru fani nu există o metodă mai bună pentru a vedea un întreg circuit. Am fost destul de aproape să câştig în trecut, aşa că îmi voi pune din nou casca pentru a vedea ce se întâmpla de această dată. Dar indiferent dacă pierzi sau câştigi este întotdeauna plăcut la finalul sezonului", a declarat scoţianul.

Race of Champions va aduce la start nu mai puţin de trei foşti sau actuali campioni mondiali de Formula 1: Michael Schumacher, Sebastian Vettel şi Jenson Button.

Evenimentul va avea loc pe stadionul Dusseldorf din Germania în perioada 3-4 decembrie.

Via | RaceofChampions

Comentarii (3)

  • florin
    vin si eu
    imi iau dacia si ma duc si eu
    1 2
  • florin
    vin si eu
    glumeam....
    1 2
  • Ivanoff
    Oarecum aiurea
    Piloti de genul David Coulthard, Barrichello etc (loseri innascuti) nu vad ce loc au ei in asa competitie,la urma urmei e Cursa Campionilor...
    Cred ca sunt suficienti CAMPIONI din atatea si atatea competitii auto incat sa se stranga numarul necesat pt a nu fi nevoiti sa-i vedem si pe cei ce fac figuratii in diferite remuri ale motorsportului...
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru