Culorile Lotus de anul viitor vor fi negru şi auriu

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.11.2010
Lotus Racing va concura anul viitor în culorile negru şi auriu, iar fanii vor decide modul în care acestea vor fi implementate pe monopost.

Lotus Racing pregăteşte o schimbare radicală de identitate pentru sezonul 2011 al Formulei 1, care nu se va regăsi doar în anticipata schimbare a numelui.

Echipa anglo-malaeziana a anunţat joi că, începând de anul viitor, va concura în Formula 1 în culorile negru şi auriu, urmând astfel să renunţe la culorile verde şi galben utilizate în 2010. Mai mult decât atât, aspectul coloristic final al monopostului va fi stabilit de fani, iar cel care va avea cea mai bună idee va participa la prima sesiune de teste din 2011.

"Suntem cu toţii foarte incitaţi de mutarea la culorile negru şi auriu pentru sezonul următor şi vrem că fanii noştri să ne ajute să desenăm paleta de culori cu care vom concura anul viitor. Persoana care desenează paleta de culori pe care o vom alege pentru monopost ni se va alătura la primul test de anul viitor pentru a vedea monopostul pe circuit pentru prima oară", a declarat Silvi Schaumloeffel, şeful departamentului de marketing al echipei Lotus Racing.

Detaliile despre competiţia pentru desemnarea paletei de culori a monopostului vor fi anunţate ulterior pe site-ul oficial al echipei.

Pe lângă schimbarea culorilor, Lotus Racing îşi va schimba în mod sigur numele cu care va concura în Formula 1 anul viitor.

Decizia este iminentă după ce constructorul britanic Lotus Cars, care în prezent nu are nicio legătură cu echipa Lotus Racing, se va implica financiar la Renault F1 Team, numele echipei de la Enstone urmând să fie Lotus Renault.

Via | Lotus Racing

Taguri: Lotus Racing

Comentarii (2)

  • tech_nick
    negru-auriu...
    ...culorile tigrului!
    2 0
  • salutare
    pacat ca nu mai sunt masinile din F1,sponsorizate de companiile de tutun,caci aveam ocazia,poate, sa vedem JSP(John Player Special) ,pe masinile Lotus ca n anii 80!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru