Cursa de la Interlagos ar putea fi afectata de furtuni

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.10.2009
Meteorologii estimeaza ca Marele Premiu al Braziliei va fi afectat in mare masura de ploi si furtuni, ceea ce ar putea schimba complet ierarhia clasamentului general.

Primele informatii meteo despre Marele Premiu al Braziliei de la finalul acestei saptamani indica faptul ca vremea nu va fi deloc de partea pilotilor.

Astfel, pentru zilele de vineri si sambata se anunta deja poli, in timp ce cursa de duminica ar putea fi afectata de furtuni puternice. Pentru toate cele trei zile ale competitiei, meteorologii estimeaza sansele de ploaie la 60%.

O vreme imprevizibila poate veni in sprijinul lui Rubens Barrichello si Sebastian Vettel, care au nevoie de rezultate foarte bune coroborate cu o neclasare in puncte a lui Jenson Button pentru a putea spera in continuare la titlul mondial. Pe de alta parte, Button va deveni matematic campion mondial in Brazilia daca va termina pe podium, indiferent de rezultatele rivalilor sai.

Comentarii (1)

  • brown
    daca va fi cu ploi probabil va fi si frig si in astfel de vreme Brownurile nu merg. Se prefigureaza un final traznet de sezon. Daca Sebi bate si ceilalti doi nu aduna puncte in Brasil, se joaca totul noaptea in desert unde va fi un meci in doi daca Rubinho nu va putea stoarce ceva din tractorul sau. Dupa cum merge in ultimul timb butonelul nu arata stofa de campion asa ca da doamne ploaie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru