Cursa de la Montreal, întreruptă în turul 25 din cauza ploii

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 12.06.2011
Marele Premiu al Canadei a fost întrerupt în turul 25 din cauza ploii abundente, într-un moment în care Sebastian Vettel era lider în faţa lui Kamui Kobayashi şi Felipe Massa.

Formula 1 se confruntă în Marele Premiu al Canadei cu prima ploaie din acest sezon competiţional, care a condus la întreruperea cursei în turul 25 din cauza cantităţii mari de apă prezentă pe circuit.

Comisarii de cursă vor aştepta iniţial să vadă cum va evolua vremea, însă nu este exclus ca Marele Premiu al Canadei să nu fie reluat. Într-o astfel de situaţie, întrucât nu au parcurs cel puţin jumătate din total de 70 de tururi programate, piloţii de pe primele 10 poziţii vor primi doar jumătate din puncte.

Chiar dacă la start nu a plouat, cursa a început sub Safety Car din cauza apei prezente în abundenţă pe circuit şi a ieşit de pe traseu în turul 6, însă a revenit în turul 20 odată cu începerea ploii.

În momentul întreruperii cursei, Sebastian Vettel ocupa poziţia de lider după ce a reuşit să fructifice la maxim pole position-ul cucerit sâmbătă. Kamui Kobayashi (Sauber) a urcat până pe locul doi ca urmare a faptului că nu a efectuat nicio oprire la boxe, urmat de Felipe Massa (Ferrari) pe locul trei.

La rândul lor, Nick Heidfeld, Vitaly Petrov (ambii Renault) şi Paul di Resta au promovat pe patru, cinci şi şase datorită faptului că nu au intrat la boxe.

Plecat de pe poziţia a doua, Fernando Alonso a coborât până pe locul opt în urma unei erori de strategie.

Pilotul Scuderiei Ferrari a intrat la boxe în turul 18 pentru a schimba pneurile de ploaie cu cele intermediare, însă ploaia abundentă de peste numai două tururi l-a obligat să facă un nou pitstop.

La fel ca şi la Monte Carlo, Lewis Hamilton a fost din nou protagonistul unor incidente pe circuit. Mai întâi, s-a atins cu Mark Webber chiar în primul viraj al cursei, obligându-l pe pilotul echipei Red Bull să piardă poziţii preţioase şi să ruleze doar pe locul şapte în momentul întreruperii cursei.

În turul 8, acelaşi Hamilton l-a atacat pe linia dreaptă de start-sosire pe coechipierul său Jenson Button. Ultimul a lăsat senzaţia că nu l-a văzut şi a virat uşor spre stânga conform traiectoriei ideale, iar cei doi britanici s-au acroşat. Din cauza unei defecţiuni majore la pneul dreapta-spate, Hamilton a fost nevoit să abandoneze, însă incidentul va fi investigat suplimentar de comisari la finalul cursei.

Button este poziţionat pe 10 atât din cauza incidentului cu Hamilton, cât şi a faptului că a optat pentru pneuri intermediare şi a suferit o penalizare de tip drive-through pentru depăşirea vitezei limite sub Safety Car.

UPDATE 21:00 Potrivit ultimelor informaţii, ploaia va scădea în intensitate până la ora 21:20 şi va înceta complet până la ora 21:45.

UPDATE 21:20: Predicţiile meteo s-au schimbat radical.

Ploaia va continua să fie puternică până cel puţin la ora 21:40.

UPDATE 21:45: Ploaia se va opri cel târziu la ora 22:00, potrivit ultimelor informaţii.

UPDATE 22:25 Ploaia s-a ioprit în ultimele 10-15 minute, dar va începe din nou peste 5 minute, la intensitate scăzută. Comisarii vor lua o decizie privind restartul cursei doar după ce ploaia se va opri.

UPDATE: Marele Premiu al Canadei va fi reluat la ora 22:50.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii (88)

  • Hamilton
    Ce idiot a fost azi! Nu-mi vine sa cred ca a putut fii atat de agresiv cu propriul coechipier! Incredibil! Fittipaldi avea dreptate cand a spus despre el ca e prea agresiv, spre deosebire de Schumacher care ii lua apararea aiurea.
    24 16
  • Andrei Alexandru
    @Hamilton
    Ha Ha Ha Ha Ha! Este cel mai tare Hamilton, the best din parcare si parcarea era goala! Si se ofticau fanii McLaren cand am spus ca este posibil sa-l scoata pe Button din cursa pentru ca este nervos rau de tot pe incapacitatea lui de conduce LOOOOOL
    19 16
  • Octave
    Ham ...
    Santeti convinsi ca a fost vina lui ?? Mai meditati !
    18 9
  • Button
    Button s-a saturat sa-l tot lase si i-a trantit usa in nas! Foarte bine! A demonstrat ca are cojones. Ferrari din nou au o strategie "beton". Domenicalli?
    10 8
  • Mircea_1984 vara
    Ham penibil
    A intrat in Webber, s-a atins cu Schumacher apoi a sfarsit in parapet cu Button. Game over Ham. Ti s-a dus buhul. Lipsa de respect naste lipsa de respect.
    13 10
  • razvan1
    ...
    eu cred ca fara Hamilton ar fii mult mai plictisitoare cursele...chiar daca greseste des...se vede ca are sange in el...si asta nu vezi la Vettel
    18 14
  • Hamilton
    In F1 nu ajunge sa ai doar sange. Ar putea incerca un alt sport de ex. K1.
    12 10
  • pt Octave
    Daca nu esti convins inseamna ca n-ai stat vreodata macar intr-un Kart pe vreme uda ca sa vezi ce vizibilitate ai in spate... ce sa mai zic de vizibilitate in niste oglinzi ude cu un nor de apa in spatele monopostului. Eu am impresia ca tu-i crezi pe piloti cu camera pt mers cu spatele ca-n S- class si navigatie, gen urmatoarea la dreapta ... lol ori imbracati in costum de Iron Man sa li se afiseze pe vizor cand sunt atacati... lol
    10 6
  • Digi recidiveaza
    RTL pentru cine vrea sa vada F1. Digi din nou neprofesionisti. Timp alocat au dar prefera sa difuzeze clipuri aiurea.
    15 4
  • COSMIN
    DIN NOU O STRATEGIE IMPECABILA LA FERRARI PT ALONSO NU STIU DACA DOMELICALI MERITA LOCUL CARE IL OCUPA LA FERRARI
    22 0
  • Update
    "The radar shows that this heavy rain may continue for another 20 minutes or so. That shower line is continuing to feed more rain in from the south-west."

    Folositi vipbox. Merge perfect BBC-ul
    6 1
  • Trezirea DIGIII !
    Astia-s nebuni ! Cred ca au tulit-o comentatorii... nu le-or fi dat salariile...
    14 1
  • Lewis
    este sub lumina reflectoarelor de multa vreme din pricina faptului ca este cel mai agresiv pilot si mai ales dupa cursa de la Monaco. Evident ca de acum inainte, orice mic incident ce se va intampla intre el si altii, chiar daca nu va fi vina lui, totusi el va fi vinovat. Button a fost vinovat. A gresit la iesirea din sicana, a fost mai lent la iesire decat Lewis, i-a lasat spatiu, dupa care s-a uitat in oglinda si a vazut ca Lewis incearca sa-l depaseasca, l-a impins in zid. Stia ca daca Lewis va trece de el acolo, va fi depasit, avand in vedere ca Lewis era pe trasa ideala si imediat dupa, urma acea curba la stanga. Oricum, cu siguranta dupa acest incident, lucrurile intre ei se vor fi racit. Pacat.....

    Partea buna pentru Lewis, este ca aceasta cursa va fi anulata si nu va pierde si mai mult teren fata de Vettel sau in cel mai rau caz, Vettel nu va lua maximul de 25 de puncte!
    9 14
  • canada
    lasati-i pe cei de la digi, trebe sa-si ia banii din reclame. Mere bine BBC-ul pe www.vipbox.tw
    8 3
  • ciprian
    f 1
    unde pot vedea cursa ce se intampla
    2 0
  • csuser
    Eu nu inteleg de ce il acuzati pe hamilton ca a gresit; a iesit mai bn din sicana si a incercat sal atacepe button. Va dati seama ca daca stia ce traictorie ar fi avut button nu ar mai fi incercat pe acolo si pana la urma ce vina are ham, s-a dus in lateral cat a putut dar nu a putut sa evite accidentu. Pe de alta parte button are ca scuza conditile meteo, ca nu l-a vazut.
    8 3
  • Lucian
    adresa
    esti sigur ca ai zis adresa corecta vipbox? nu merge
    1 1
  • ceau
    pana se reia cursa,daca se reia ma distrez cu cei de la BBC :)
    cat despre cursa Ham e tot mai tauras pe circuit :)
    8 2
  • intrebare
    Se va mai relua cursa pana la urma?
    1 0
  • pt Kane
    Esti prost informat... e ora 14:40 in Montreal. E timp suficient pentru racing. Apusul e la 20:43... asadar...
    4 1
  • mobius
    Canada
    Start lansat, avantaj Vettel via FIA. Din nou strategie proasta din partea Ferrari, de data aceasta beneficiari ambii piloti, cel putin Massa a intrat la boxe in momentul in care era pe primul loc si era clar ca din moment in moment trebuia sa intre safety-carul. Mare pacat.
    2 3
  • Aceeasi eroare de strategie si pentru Alonso si pentru Schumi. Massa are o sansa buna daca se va relua cursa. Hamilton trebuie sa-si gandeasca mai bine cursele daca vrea sa mai castige vreuna. Renault bine pozitionata.
    4 2
  • Imagine RTL sunet BBC.
    2 0
  • diesel08
    L-ai uitat pe Rosberg la minusuri
    3 0
  • Exact. Si Rosberg.
    2 0
  • @all
    Nu inteleg de ce il vedeti asa de rau pe Hamilton. E un pilot foarte talentat si e singurul care face spectacol. Chestii de genu facea si Schumacher la vremea lui..asa lupta un campion, trebuie sa aiba sange!:) Iar in acest caz Button a fost vinovat. Go Lewis! Data viitoare va fi mai bine:)
    12 10
  • alonsoo
    oare se mai reia cursa azi?
    0 0
  • Andrei Alexandru
    @Cursa
    Koba pe 2 :P Massa arata bine, cu putin noroc poate si Alonso face ceva, desi nu este vina lui, strategia iarasi este un mare fas ca si pana acum. Nu este vina lui Hamilton nici la acel mic incident cu Webber, dar cu siguranta nici la faptul ca l-a lovit in pneul spate pe Button. Nu, de vina este Mama Omida care nu l-a anuntat pe Hamiton ca mai exista si alti piloti pe pista. Probabil Hamilton si-a uitat paturila acasa si nu se mai poate concentra... sau nu mai are flacara aia violeta oare?
    6 6
  • http://www.vipbox.tv/watch/26908/1/canadian-grand-prix---race.html
    4 0
  • @KaNe
    e www.vipbox.tv nu cu "w"
    5 0
  • @ovidiurusnac
    Schumacher nu facea "chestii de astea". Pune mana si vei curse de-ale lui. Nu avea persistenta in eroare pe care o are Hamilton. Le gandea. Ma asteptam ca Jenson sa-i dea la un moment dat o replica lui Hamilton. Asta nu e spectacol. E cascadorie nereusita.
    9 4
  • Eu ma uit pe
    http://www.vipbox.tv/watch/35973/2/canadian-grand-prix---race-[extra-links].html
    0 0
  • COSMIN
    AU DISPARUT
    CE SE INTAMPLA CU ASTIA DE LA DIGI AU INTRAT SI EI LA APA SAU POATE ERA MAI BINE DACA TRANSMITEA IN CONTINUARE TVR VOI CE PARERE AVETI
    6 4
  • HAKKINEN
    HAMILTON
    Da,era de asteptat...toata lumea il critica pe Hamilton si da voturi negative,dar ati auzit si parerile oficiale:NU a fost vinovat la Monaco si nici acum.De ce totusi i se intampla numai lui? Pt. ca el nu se multumeste niciodata cu locul doi ! Iar pe ploaie e cel mai rapid,a demonstrat-o cu fiecare ocazie cand pista a fost uda.Si acum..hai sariti cu "-"urile
    2 2
  • ...
    Se pare ca ploaia se opreste in 10 minute
    3 1
  • ceau
    @cosmin
    nu era mai bine daca transmitea TVR-ul in continuare.Ce crezi ca ar fi facut si ei in minutele astea moarte!?
    2 4
  • Cosmin
    Personal observ ca si-au atins maximul si nu prea mai au ce sa spuna. Pe langa asta apar erorile pe care le vedeam la Miki & Co. Cel putin Miki mai mergea la fata locului. Nu vreau sa fiu prea critic dar sunt enervanti. Transmisiune in format tipic balcanic.
    7 2
  • mad79
    Pune mana pe telecomanda si vezi ce fac ungurii de la RTL in minutele de "pauza"
    4 2
  • mad79
    Vorbea Alexandrescu si TOTI dadeam pe RTL sau ne uitam pe BBC. Ce poveste trista are Formula 1 in Romania... fanii nu sunt respectati de nici o culoare... daca erau prelungiri la un meci de fotbal, banal, stateau cu transmisia pana a doua zi dimineata.
    5 1
  • Vreme Canada
    Gata cu ploaia!!!!!!!!! Robinetul e inchis...
    4 1
  • mobius
    din nou o cursa ratata pentru Ferrari
    Este adevarat ca Massa si chiar Alonso ar mai putea avea sanse in caz de reluare dar in caz ca nu se va mai relua... Cat despre Hamilton nu sunt dintre cei care il apreciaza pentru atitudinea de pe pista, dar de aceasta data nu-i gasesc vina pentru niciunul dintre incidente. Nu gasesc ca este normal (chiar daca regulamentul o prevede) sa se acorde puncte pentru aceasta cursa (25 tururi din care 10 sub safety-car). Vom ajunge probabil (in extremis vorbind), la situatia ca cel care castiga calificarile sa fie declarat si castigatorul cursei.
    2 2
  • bogdan lupu
    eu nu cred ca se va mai relua cursa pt ca circuitul e prea inundat, iar riscul de a iesi in decor e f mare, nu cred ca mai are rost sa reia cursa, e prea periculos
    0 0
  • Montreal
    Nu stiu ce aveti voi cu cei de la digi dar mie mi se par ok, oare era mai bine pe timpul lui Miki si Bonifaciu care nu aveau nimic in comun cu formula1 sau cu acesti care macar poate mai gresesc dar sunt la zi cu ceea ce se intampla in F1.
    Daca mai era tvr-ul sigur era mai rau ca acum, numai reveneau aia cu nici o stire, macar digi mai revin cu cate o mica trasmisie.
    Ca orice televiziune privata traiesc din publicitate si e normal sa se intample sa dea reclame etc.
    2 3
  • @Schubler
    S-o fi inchis robinetul acum da cica se redeschide la greu peste ceva vreme:)
    3 0
  • salut
    mai mult decat cei de la Digi,care isi dau cu firma in cap cu aceasta oczie,pe mine ma surprinde atitudinea actualilor piloti de Formula1!In sensul ca sunt platiti cu o caruta de bani si ei se comporta ca niste domnisoare,iar cand vad ploaie,parca il vad pe"Ala mic si negru"!!!!
    Uitati-va la cursa din Portugalia 1985,si vedeti conditiile de acolo.Nu cred ca erau mai usoare ca cele de acum si cursa nu s-a intrerupt,inca Ayrton Senna,mai a si condus acel pluton de masini cu peste 30 de secunde!
    Sunteti niste domnisoare dragi piloti!!!
    7 6
  • diesel08
    Daca s-ar grabi cu restartul poate mai apucam sa vedem si noi ceva racing. Charlie is thinking too much si s-ar putea sa-l ploua iar in cap pana apuca sa spuna Da
    3 1
  • UPDATE
    Care sunt ultimele informatii?
    0 0
  • @diesel08
    Ca sa te contrazic, Schumacher facea "chestii de astea"..eram copil si ma uitam cu drag la cursele lui. Sa iti dau un exemplu..uitate la Marele Premiu al Belgiei din 1998..in conditii identice cu acestea..Schumi a avut un accident cu Coulthard asemanator cu acesta:)
    3 1
  • @diesel08
    http://www.youtube.com/watch?v=kLGqedydP74&feature=related
    2 1
  • bogdan lupu
    in ceea ce priveste acrosajul dintre button si hamilton eu tind sa cred ca button e vinovat pt ca nu l-a vazut si i-a taiat calea trimitandu-l in zidul din fata boxelor si asa s-a terminat cursa pt hamilton din cauza ca i-a fost distrusa suspensia dreapta spate
    2 1
  • mad79
    Tu gandesti? Asta e cursa de Formula 1 nu de barci... Tu nu stii ce-i aia acvaplanare se pare: Uite link - http://www.dexonline.news20.ro/cuvant/acvaplanare.html
    3 0
  • Digi
    Vor sa-l copieze pe Alexandrescu in erori ? Debiteaza "perle"(atat legate de tehnica cat si de cultura generala) la fiecare emisiune.: cu ocazia cursei de la Monaco ne-au povestit ca aici e cea mai mare densitate a populatiei din lume ! Si Macao si Hong Kong unde or fi ???
    2 3
  • @schubler
    "Esti prost informat... e ora 14:40 in Montreal. E timp suficient pentru racing. Apusul e la 20:43... asadar..."

    gasesti tu undeva in comenturile mele ca am specificat ceva de genul ca aceasta cursa se va anula din considerente de zi/noapte???? Crezi ca nu stiam ca Montrealul este la 7 ore in urma noastra(ora RO)?? De ce le tot infloriti atata?? Daca cititi printre randuri si intelegeti doar ce vreti voi, mai bine lasati-va. Am spus ca nu se va relua cursa si implicit va fi anulata, strict din faptul ca deja s-a depasit timpul legal alocat pentru o cursa de F1. Chiar daca ii vor da drumu, probabil vor mai merge maxim 10 tururi si o vor opri, intrucat o cursa de F1 nu poate dura 4 ore. Plus ca inca la cata apa este pe circuit, jumate din cei de pe circuit vor face dauna totala monoposturilor, ceea ce-i pacat.....Deci, vor lua cel mult jumatate din puncte, primii 10.
    2 6
  • Schubler
    Charlie probabil savureaza o cafea luunga..
    2 0
  • @ovidiurusnac
    Uita-te tu cu atentie la acel eveniment si o sa vezi cum brusc diferenta de viteza dintre cei doi (Coulthard si Schumacher) creste brusc. Pe mine acel incident ma face sa cred ca Coulthard a "piscat" putin frana pentru a-l speria pe Schumacher care era foarte aproape; din pacate Schumacher a vazut foarte tarziu intentia si a intrat aproape in plin din spate...
    4 3
  • diesel08
    Conform Whitmarsh... Charlie asteapta inca un "dus" si apoi se pare ca se reia cursa... A fost interviu la BBC acum cateva secunde. Se pare ca l-am ghicit ca asteapta sa-l ploua in cap iar si apoi se hotareste... lol
    3 1
  • salut
    @schubler
    si atunci era Formula1,nu barci si totusi s-a tinut cursa,asa ca....
    Stiu ce este acvaplanare!
    1 2
  • Digi, sa stii ca Monaco chiar are cea mai mare densitate din lume, mai consulta un atlas de geografie....
    1 1
  • Schubler
    Maine e sarbatoare asa ca nu lucrez:) Charlie nu e prost, sa vedem cum se incadreaza in regulamente ca sa avem cursa intreaga. Daca ma trimite la culcare n-am de ales:)
    0 0
  • bogdan lupu
    ce aveti ba de il tot criticati pe hamilton fraierilor lasati-l in pace
    poate ca are el un stil agresiv dar ce tot aveti de il criticati atata
    in ceea ce priveste acrosajul cu button tind sa cred ca button e vinovat ca nu l-a vazut si i-a taiat calea si din cauza asta hamilton a fost trimis in zidul din fata boxelor
    mai taceti si voi desteptilor cine va credeti sa-l criticati atata pe negroman
    poate ca stilul lui de pilotaj il face sa greseasca dar lasati-l ba in pace ca voi nu sunteti piloti ca si el
    0 0
  • schumi
    am vazut si eu acu acel incident dintre coulthard si schumi din 1998, SPA. Ceea ce ma intriga cel mai tare, este reactia de "bataus" a lui Schumi, in momentul in care ajunge in pitlane. Cum si-a scos casca, doape, etc si a mers chitit sa-l paleasca pe coulthard. Hmm....de asta ce sa mai zici? asta da atitudine?? Stie el Schumi ce inseamna sa lupti pentru locul 1, pentru campionate, trebuie sa fi agresiv, sa fi un pilot pur sange, din cauza asta ii si tine partea lui Hamilton, intrucat se regaseste foarte mult in acesta din urma.....
    4 8
  • Restart
    in 14 min
    3 0
  • vasileo
    nissanx
    densitatea populatiei pe mp nu este tot una cu nr de locuitori
    0 0
  • salutare
    start la si 50!
    4 0
  • @KaNe
    bine spus..asta vroiam si eu sa evidentiez:)
    2 3
  • KaNe @ mad
    Inseamna ca Button are sange, nu?Daca logica voastra e corecta de ce-l acuzati pe Button? Si-a aparat pozitia. Corect. Sau doar Hamilton are voie sa fie agresiv.
    5 1
  • Servus
    Ciao..
    0 0
  • digi...
    ...e a 4-a oara cand dau rahatul asta cu echipa nationala de fotbal. Cursa se reia in 8 minute si noi ne uitam la echipa de prosti a romaniei...
    11 0
  • @ovidiurusnac
    Schumacher era nervos deoarece putea sa se termine foarte urat... In plus, daca grafica nu ne inseala (asa tin si eu minte) Schumacher il depasea cu un tur pe Coulthard, mi se pare normal ca Schumacher sa fie nervos...
    4 4
  • COSMIN
    KANE
    IMI AMINTESC SI EU DE ACEL ACCIDENT DAR SCHUMI ERA IN LUPTA DIRECTA CU HAKINEN PT TITLU MONDIAL DAR PE CAND HAM NU SE AFLA IN POSTURA ACEEA SA FIE ATAT DE AGRESIV CA SUNT MULTE CURSE PANA LA SFARSIT
    6 2
  • McLaren
    Maneaua se vinde mai bine. Deci ei nu dau reclame, pur si simplu sacrifica F1 in favoarea fotbalului lui Mitica.
    4 0
  • ...
    hai si mai termianti o data cu dresu' busuiocului......atatea justificari si analize.....pentru ce?
    1 4
  • mai spuneti ce se intampla
    0 0
  • @m
    eu nu am vrut sa il acuz pe Schumi....am vrut sa evidentiez ca Lewis e indrasnet ca si el. Iar pentru aceasta e vazut foarte urat. Si poate nu ar trebui sa fie vazut asa de rau, pentru ca e un pilot foarte bun:)
    6 3
  • bogdan lupu
    ce se intampla ba fratilor astia reiau cursa la o asemenea ora eu ma asteptam sa o opreasca definitiv unde sa mai ruleze pe circuitul plin de apa astia-s nebuni
    1 1
  • bogdan lupu
    insa mi-a placut de schumi ca s-a mentinut in top 5, ceea ce arata ca pe ploaie nu si-a pierdut indemanarea
    1 1
  • Hamilton
    E un baiat bataios si il admir ptr asta el a incercat dar nu i-a reusit.
    Nu cred ca e un iresponsabil. Parerea mea e ca asa ar trebui sa fie toti.
    2 6
  • bogdan lupu
    sa va mai spun un lucru, chiar daca reiau cursa eu cred ca tot vettel va castiga pt ca e si el specialist in cursele pe ploaie
    amintiti-va in 2008 in cursa de la monza cand ploua si el pilota pt toro rosso atunci si-a aratat adevarata valoare si tot atunci a castigat plecand din pole
    0 0
  • hakkinen
    Bravo Button!Bravo Mclaren!
    Felicitari Button ! Pacat de Lewis, i-ar fi batut si mai rau pe tauri !
    5 3
  • salutare
    incredibile ultimele ture!Felicitari celor care au ramas trezi,pana la ora asta!
    Schumacher era sa faca minunea,dar bravo si ptr el!
    Koba o fractiune pana la locul7!
    9 0
  • razvan1
    extraordinar ce a facut Button...inca o data s-a vazut cat de slab este Vettel..
    3 4
  • Montreal
    Felicitari McLaren Felicitari Button !!!
    A demonstrat ca pilotul conteaza nu masina.
    5 1
  • Andrei Alexandru
    @Canada 2011
    Superba cursa, poate cea mai interesanta cursa de pana acum. Pacat ca maine se va schimba invingatorul, dar invingatorul real tot Vettel este. Cea mai frumoasa depasire ---> Schumacher este castigator aici. Cele mai frumoase dueluri? Mama sunt multe rau, Massa de la final si-a mai dres din prostia facuta dupa ce a schimba pneurile :P Bravo lui Vettel, Bravo lui Schumacher, pacat de Heidfeld si de Di Resta dar... se mai intampla. Pacat de Alonso, se pare ca pilotii McLaren stiu sa depaseasca doar prin scoaterea adversarului din cursa, dar probabil exista si ac de cojocul lor.
    3 5
  • Ok
    Alooo....!!!!am citit tot ce au zis toti d=l sebastia are mult noroc si se pare ca anul asta va fi campion din nou asa a zis seful .....e gata treaba nu are cine sa-l mai faca....eu oricum tin cu el dupa plecarea lui kimy.....!!!!!!
    0 0
  • ham
    daca o facea senna era cel mai tare pilot al tuturor timpurilor o face un baiat negru si antipatic pt majoritatea de aici e cel mai naspa pilot pff sunteti penibili va rog sa va uitati la curse cu senna si sa vedeti ce face el acolo,si incidentul cu button a fost 100% greseala lui button (la impins in zid ) nu pot sa spun acelasi lucru si cu veber cand ham a cam fortat acolo dar ce sai faci e bataios pustiul!
    1 1
  • hellboy
    @miez
    La toate cursele altcineva e de vina cand o comit pacaliciu?
    Cred ca cel mai bine e sa concureze singur, dupa care voi sa scrieti ca e cel mai bun Hamilton.
    0 1
  • iliebanes
    frumoasa cursa
    cel mai bun button este super pilot nu stiu alt pilot sa intre la boxe de 6 ori si sa fie ultimu si apoi sa castige e favoritul meu nul mai aparati atata pe hamilton trebuia sa se acroseze cu altu nu cu coechipierul sau mai rar se vede la alte echipe
    0 0
  • ilie banes
    canada
    referitor la transmisie de pe digi noi santem in lumea a 4 a uitativa la alte televiziuni si mai invatati si voi atatea reclame ca la noi la nimeni mai bine ramanea pe tvr1 nu era atata reclama
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru