D'Ambrosio, aproape să fie confirmat la Marussia Virgin

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.12.2010
Jerome d'Ambrosio mai are nevoie doar de acordul constructorului rus Marussia pentru a deveni coechipierul lui Timo Glock la Virgin Racing.

Timo Glock a confirmat la sfârşitul săptămânii trecute că va rămâne la Marussia Virgin Racing şi în sezonul următor, conform contractului semnat la finalul anului 2009.

Numele coechipierului săi nu a fost încă anunţat în mod oficial, însă publicaţiile belgiene La Derniere Heure şi La Libre susţin că acesta va fi Jerome d'Ambrosio, pilotul de teste al echipei din 2010 care a participat la câteva sesiuni de antrenamente.

Cele două surse precizează că şefii Marussia Virgin au căzut deja de acord în privinţa belgianului de 24 de ani, însă înţelegerea va fi semnată numai după ce constructorul rus Marussia, care a achiziţionat recent pachetul majoritar de acţiuni, îşi va da acordul scris în acest sens. "Sunt încrezător. Am făcut tot ce am putut, iar acum aştept", a precizat pilotul belgian.

Un anunţ oficial în această privinţă ar putea fi făcut înainte de Crăciun.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru