De la Rosa, creditat cu mari şanse să semneze cu Hispania

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.11.2010
Presa spaniolă susţine că Pedro de la Rosa va semna săptămâna viitoare un contract cu Hispania Racing pentru sezonul 2011.

Îndepărtat de la BMW-Sauber cu numai 5 etape înainte de finalul sezonului din cauza rezultatelor modeste, Pedro de la Rosa are în continuare şanse să fie prezent pe grila de start în 2011.

Mai multe publicaţii de profil din Spania susţin că de la Rosa a ajuns la un acord cu Hispania Racing şi că semnarea contractului va avea loc săptămâna viitoare.

Spaniolul ar urma să aducă bani la echipa prin intermediul unor contracte de publicate cu Banco Santander, Diageo, Certina. În cazul în care se va adeveri, informaţia va reprezenta o veste foarte bună pentru Hispania Racing, întrucât echipa se va putea baza pe vasta experienţă a lui de la Rosa pentru dezvoltarea monopostului.

Speculaţiile apar la numai o zi după ce echipă a anunţat oficial că va utiliza cutii de viteze furnizate de Williams în sezonul următor.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • Ma bucur pt de la Rosa. Nu este un pilot extraordinar dar merita mai mult decat Yamamoto sau Chandok sa piloteze ca titular la HRT.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru