Debutul noului monopost Toro Rosso ramane incert

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Toro Rosso intentioneaza sa efectueze saptamana viitoare primul test privat cu noul monopost STR4 pe circuitul Adria din Italia.

Noul sezon competitional se aproapie cu pasi mari, iar Toro Rosso si Force India sunt singurele echipe care nu si-au prezentat inca noul monopost.

Daca noul VJM02 al echipei lui Vijay Mallya va fi lansat duminica pe circuitul de la Jerez, lucrurile nu sunt la fel de clare in privinta celor de la Toro Rosso.

Echipa cu sediul la Faneza planuieste sa testeze in premiera noul STR4 pe circuitul Adria din Italia, insa un oficial al echipei a dezvaluit ca nu exista nicio certitudine in acest sens. "Planuim sa efectuam un shakedown cu noua noastra masina saptamana viitoare la Adria, dar asta nu este sigur", a declarat purtatorul de cuvant al echipei.

Totusi, Toro Rosso a confirmat ca STR4 va putea fi urmarit in ultima sesiune de teste oficiala premergatoare noului sezon, ce va avea loc pe circuitul de la Barcelona in cursul lunii martie.

Debutul tarziu al noului monopost STR4 ar putea afecta considerabil performantele Scuderiei Toro Rosso in acest sezon, din cauza schimbarilor radicale de regulament si a interzicerii testelor din timpul sezonului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru