Dennis va asista la aproape toate cursele in 2009

Publicat Joi, 29.01.2009
Ron Dennis a dezvaluit ca intentioneaza sa participe la cele mai multe curse din sezonul 2009 al Formulei 1.

Dennis si-a anuntat retragerea din functia de sef al echipei McLaren incepand din 1 martie, task-urile sale urmand sa fie preluate de actualul CEO Martin Whitmarsh.

Chiar daca viitorul rol de director executiv al grupului McLaren ii va micsora drastic contributia in cadrul echipei de Formula 1, Dennis spune ca nu poate renunta la cursele de F1.

"Voi asista la cele mai multe, daca nu chiar la toate cursele din sezonul urmator, si asta din doua motive. Primul motiv este ca voi avea treaba la Marile Premii ca membru influent al FOTA si ca director executiv al grupului McLaren", a explicat Dennis pentru site-ul oficial al F1. "Pana la urma, am construit platforma pe care speram sa constrium McLaren Group pe baza Formulei 1".

"Al doilea motiv este ca iubesc in continuare Formula 1. Asta nu se va schimba niciodata. Asa ca voi fi la Melbourne pentru Marele Premiu al Australiei din 2009".

Taguri: Dennis

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru