Di Grassi: "Mi s-a implinit visul vietii"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.12.2009
Lucas di Grassi este extaziat de oportunitatea de a concura in Formula 1 si spune ca visul sau a devenit realitate.

Di Grassi a fost confirmat oficial la Virgin Racing in cadrul unei conferinte de presa la Londra, iar brazilianul in varsta de 25 de ani a admis ca este momentul potrivit sa faca pasul spre Formula 1 dupa patru sezoane petrecute in GP2.

"Am muncit din greu in ultimii ani si este un vis devenit realitate sa obtin un loc de pilot in acest an. Am fost in GP2 pentru multe sezoane, am avut rezultate bune si am testat doi ani pentru Renault. Iar acum cred ca sunt in cel mai bun moment al carierei si cred ca este o oportunitate pentru mine sa incep cu o echipa atat de solida in F1", a declarat brazilianul cu ocazia prezentarii oficiale a echipei.

Chiar daca piloti precum Nico Rosberg, Lewis Hamilton sau Nico Hulkenberg au facut mult mai rapid pasul din GP2 spre Formula 1, di Grassi sustine ca nu si-a pierdut niciodata speranta ca va reusi o performanta similara. "Cred ca mi-a scapat aceasta oportunitate de doua ori, uneori dintr-un motiv bun, alteori dintr-un motiv rau. Nu cred ca indoiala este cuvantul potrivit.

Intotdeauna am muncit cat de bine am putut in orice aspect al carierei mele pentru a obtine cea mai mare sansa a carierei mele. Intotdeauna am crezut si in sfarsit am ajuns", a mai precizat el.

Di Grassi il va avea drept coechipier la Virgin Racing pe Timo Glock, care in ultimii doi ani a concurat pentru Toyota Racing.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru