VIDEO: Di Grassi a câştigat cursa de karting organizată de Massa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.12.2010
Lucas di Grassi a câştigat cursa de karting organizată de Felipe Massa după ce i-a învins pe pilotul Scuderiei Ferrari şi pe Rubens Barrichello.

Felipe Massa a organizat în weekend tradiţionalul eveniment de karting International Challenge of Go-Kart Champions la care au participat, printre mulţi alţii, şi Lucas di Grassi, Rubens Barrichello şi Jaime Alguersuari.

Evenimentul s-a desfăşurat sub forma a doua curse, iar di Grassi a câştigat-o pe cea de sâmbătă înainte ca brazilianul Bia Figueiredo să treacă primul linia de sosire în cursa de duminică.

Massa a terminat cursele pe locurile 2 şi 11, Barrichello s-a poziţionat pe 8 şi 2, Alguersuari pe 4 şi 8, în timp ce di Grassi a abandonat în a doua cursă. Sistemul de punctare a fost similar cu cel din Formula 1, iar după cele două curse di Grassi, Massa, Barrichello şi Figueiredo au ocupat primele patru poziţii cu câte 25 de puncte. Câştigătorul evenimentului a fost desemnat di Grassi, întrucât rezultatele din prima cursă au avut prioritate faţă de cele din a doua cursă.

Iata inregistrarea integrala a primei curse de karting din cadrul evenimentului International Challenge of Go-Kart Champions:

 

Via | Das Estrelas

Comentarii (2)

  • @daniel
    "ca brazilianul Bia Figueiredo să treacă primul linia de sosire"
    corect: brazilianca si prima
    1 0
  • nelu 98
    saracu Massa nici o cursa de carturi nu mai poate castiga
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru