Massa organizează o nouă cursa de karting în Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Felipe Massa organizează în acest weekend o nouă ediţie a competiţiei de karting International Challenge of Go-Kart Champs, la care vor lua startul 9 actuali şi foşti piloţi de F1.

În mod tradiţional, Felipe Massa organizează în apropierea sărbătorilor de iarnă o competiţie de karting în Brazilia, botezată International Challenge of Go-Kart Champs.

Ediţia din acest an a evenimentului va avea loc în weekendul 17-19 decembrie şi va reuni la start nu mai puţin de 9 actuali şi foşti piloţi din Formula 1.

Astfel, pe lângă pilotul Scuderiei Ferrari, la eveniment îşi vor face apariţia şi colegii săi Rubens Barrichello (Williams), Bruno Senna (Hispania), Lucas di Grasi (Virgin Racing) şi Jaime Alguersuari (Toro Rosso). Aceştia vor fi acompaniaţi de foştii piloţi de Formula 1 Christian Fittipaldi, Ricardo Zonta, Enrique Bernoldi, Luciano Burţi şi Antonio Pizzonia, pe lângă alţi 17 piloţi din diverse competiţii ale sporturilor cu motor.

Via | GPUpdate

Comentarii (3)

  • Ediţia din acest an a evenimentului va avea loc în weekendul 17-19 noiembrie şi va reuni la start nu mai puţin de 9 actuali şi foşti piloţi din Formula 1.Deci sa inteleg ca evenimentul a avut loc deja sau e o greseala e vb de decembrie. Frumos din partea lui Felipe va transmis evenimentul
    4 3
  • :))
    Macar acolo sa mai castige si el.. Sper sa nu-l invinga Bruno Senna=))
    3 7
  • @Crisztian
    Evident, a fost vorba despre o greseala de redactare :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru