Dolce Sport va transmite Formula 1 în România în 2014 şi 2015

de Daniel Popescu
Vineri, 21.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Televiziunea Dolce Sport, disponibilă exclusiv în reţeaua operatorului Romtelecom, a cumpărat drepturile TV ale Formulei 1 pentru România pentru sezoanele 2014 şi 2015.

Esential 2 este numarul sezoanelor pentru care Dolce Sport a cumparat drepturile TV ale Formulei 1 in Romania
1.3 este numarul de abonati Romtelecom la TV
Postul de televiziune Dolce Sport a anunţat vineri achiziţionarea drepturilor TV pe teritoriul României pentru sezoanele 2014 şi 2015 ale Formulei 1.

Postul de televiziune va transmite în direct toate sesiunile de antrenamente, calificările şi cursele de pe parcursul următoarelor două sezoane.

De asemenea, au fost preluate la pachet şi drepturile TV pentru competiţiile suport GP2 şi GP3, pe grila de start a celei din urmă fiind şi românul Robert Vişoiu.

Dolce Sport ar putea fi disponibil şi în afara reţelei Romtelecom

În prezent, postul Dolce Sport este disponibil numai în reţeaua de televiziune a operatorului de telecomunicaţii Romtelecom, care în luna iunie a anului 2013 avea aproximativ 1.3 milioane de clienţi. Acesta poate fi recepţionat şi pe internet, fie la adresa DolceTV printr-o conexiune Romtelecom, fie prin aplicaţia Dolce MobileTV pentru smartphone-uri şi tablete printr-o conexiune 3G de la Cosmote. 

Întrebaţi de Automarket dacă utilizatorii de internet ai altor operatori de telecomunicaţii vor putea primi acces la postul Dolce Sport prin intermediul platformei DolceTV în schimbul unei taxe lunare, oficialii Romtelecom au dezvăluit că analizează posibilitatea de a extinde acoperirea Dolce Sport şi în afara reţelei Romtelecom, însă nu au oferit informaţii suplimentare în acest sens.

"Investigăm posibilitatea de a oferi conţinutul sportiv şi în afara reţelei Romtelecom", au precizat oficialii operatorului pentru Automarket.

Update 14 martie 2014: Postul Dolce Sport poate fi urmărit pe internet pe platforma DolceTV şi de clienţii altor furnizori de date în schimbul unei taxe lunare de 4 euro + plus, echivalentul a aproximativ 22 lei. Detalii aici

Romtelecom nu comentează ipoteza unui parteneriat cu Digi Sport

În ultimii trei ani, drepturile TV pentru Formula 1 în România au fost deţinute de postul de televiziune Digi Sport aflat în proprietatea operatorului RCS&RDS, însă la sfârşitul anului trecut au fost preluate de agenţia media MP&Silva pentru perioada 2014-2019.

În prezent, Dolce Sport are mai multe parteneriate cu rivalii de la Digi Sport prin care transmit împreună meciuri de fotbal din Liga Campionilor, Liga Europa, campionatul italian sau campionatul francez. 

Întrebaţi de Automarket dacă este posibil ca cele două părţi să încheie un parteneriat asemănător şi pentru Formula 1, oficialii Romtelecom au evitat să ofere un răspuns direct. "În acest moment Dolce Sport deţine în exclusivitate drepturile de difuzare pentru Formula 1", au precizat oficialii Romtelecom pentru Automarket.

Dolce Sport nu a ales încă echipa de comentatori pentru cursele de Formula 1, însă promite să transforme competiţia într-un spectacol. "Încercăm să oferim telespectatorilor Dolce Sport competiţii de calitate, întreceri cu pedigree, iar clasa Formulei 1 este principalul motiv pentru alegerea noastră.

Ştim că vorbim despre un fenomen foarte îndrăgit în România, din care ne bucurăm că vom face parte şi noi în următoarele două sezoane. Vom oferi telespectatorilor un adevărat spectacol, vom inova şi vom face din fiecare Mare Premiu o experienţă de neuitat", a precizat Vlad Enachescu, directorul general al postului Dolce Sport.

Începând din 2013, Dolce Sport deţine drepturile TV şi pentru Campionatul Mondial de Raliuri.

Via Dolce Sport

Comentarii (112)

  • vesti bune, pot urmari la tv
    25 34
  • RTL, daca mai transmit..... daca nu ..... in reluare :D
    33 5
  • spanac....
    29 4
  • Am cazut din lac in putz....probabil sezonul 2016 o sa fie luat de "TV Apartamentul 18 din Blocul H2".
    Asta e....RTL sau internet.
    59 8
  • RDS sunt neseriosi, difuzeaza toate manelele sportive. Ok, trec la Dolce.
    37 23
  • Ce urat ... probabil il vor aduce pe DAlexandrescu iar sa ne plictiseasca zilele de F1 . Astept poate se face parteneriat comun de retransmisie catre Digi , daca nu astept online SkySports ! Nu am Dolce si nici nu voi opta prea curand !
    39 14
  • RTL sau in reluare din surse :(
    27 4
  • pana acu urmaream pe http://www.vipboxeu.co/ (raman fidel acestui site, chiar daca sunt abonat dolcetv). acu baga F1 pe dolcetv dar eu ma voi muta in alt oras unde imi voi pune UPC asa ca tot site-ul ramane baza si alte surse online. bft all.
    16 6
  • unubun
    mai aveti vipbox dar nu prea e de calitate. In doua trei zile apare pe net la descarcare, daca rabdati pana atunci; asa e HD. Nici nu veti putea comenta pe aici daca nu vreti sa stiti rezultatul inainte de vizionare
    8 4
  • Asta e.... bine ca stiu ungureste...cand era transmis TVR tot acolo ma uitam ..
    11 16
  • Alexandru
    Stie cineva care din site-uri transmite integral(antrenamente-calificari-cursa) la calitate HD?
    9 1
  • marius
    superr bineee il vad full hd de acum inainte :X:X:X:
    12 22
  • _steli
    NNNNUUUUU !!!! :((((( Inseamna ca trebuie sa trec pe dolce.
    Pacat! Grila de start era o emisiune chiar bunicica! Mare pacat !!!
    41 4
  • JugaruGabi
    "Până la ora redactării acestui articol, reprezentanţii Dolce Sport nu au răspuns întrebărilor Automarket dacă există şanse ca drepturile TV pentru Formula 1 să fie împărţite de asemenea cu Digi Sport."

    Hai sa nu ne imbatam cu apa rece, totusi.
    Nu se va intampla asta niciodata, cel mai mult din orgoliu.

    Si asa, sunt 10%, probabil, cei care urmaresc F1 pe Digi. Restul e populat cu oime care prefera sa vada 25 de indivizi care alearga dupa o minge...
    35 10
  • @unubun
    apare mult mai repede, in duminica respectiva sau luni dimineata deja e, pedinde de ora
    10 0
  • saasfa
    netul de pe dolce e de rahat! nu stiu cum e televiziunea dar sunt multe inconveniente iti trebuie receiver
    23 6
  • danoe nelogat
    Dolce = Romtelekom,cu alte cuvinte ta leaga de telefonia fixa ca sa-ti bagi Dolce,si mai mult ca sigur nu va fi oferit de pachetul de baza asa ca mai bine ma indulcesc cu o portie de Zucker RTL!
    19 5
  • hakkinen
    Pai daca pe Digi F1 avea audienta mica si ei au o acoperire de peste 50% in tara,cum va fi audienta pe Dolce ?
    38 3
  • Se transmite F1 in Ro!!!!!!! Eu ma bucur sincer! Exista varianta datorata audientei mediocre si costurilor mai sa nu transmita nimeni ....Lumea e trista aici dar eu chiar ma bucur!
    8 18
  • @JugaruGabi: Si eu cred ca sunt sanse mici sa faca parteneriat, dar merita sa intrebam pentru ca astfel de colaborari exista si pentru competitiile din fotbal.
    26 4
  • LORAND
    Daniele, automarket ce pozitie are fata de aceasta stire? Puteti cere un punct de vedere al RDS RCS?
    23 2
  • Puneti-va DOLCE oameni buni!!! Ce e asa de greu? Eu am :)
    10 43
  • o sa studiez ce ofera dolce (televiziune+internet) si daca imi convine ma mut..daca nu, asta e.....pe net.
    Care aveti dolce? Cum merge internetul? si cum sunt programele tv de sport? (ma refer la fotbal, tenis, handbal).
    9 5
  • Sport hd
    Canalul dolce sport nu e hd in varianta de baza, iti baga tel pe gat si e f scump. Netul merge prost. Deci clar NU. Ma uit pe net.
    27 3
  • @LORAND: Am intrebat si la Dolce Sport, si la DigiSport daca sunt interesati de o colaborare prin care sa transmita ambele televiziuni. Pana acum nu am primit niciun raspuns concret.

    Cat despre pozitia noastra, noi informam publicului despre ce se intampla. Daca e bine sau nu ca a ajuns la Dolce Sport decide fiecare ulterior, in functie de cum vor fi transmisiile.
    20 5
  • eu am nextgen, la mine in oras ei sau upc, si sunt multumit de ei
    10 4
  • eu am nextgen, la mine in oras ei sau upc, si sunt multumit de ei
    5 4
  • Digi Sport= noul GSP
    17 7
  • Mda...vad si pe net niste oferte care nu ma multumesc deloc....grila tv de la digi pare mult mai atractiva si preturile sunt mai mici....cat despre internet am cel mai mic abonament si nu am probleme.
    Si de telefon chiar nu am nevoie asa ca nu am nici cel mai mic motiv sa dau bani pt el.
    In mare parte am inclinat balanta care RTL sau internet.
    28 2
  • Acum cred ca inteleg si posesorii de RDS cum era pentru ceilalti care nu aveau RDS in anii trecuti.
    Din fericire,eu am dolce,deci nu pot decat sa ma bucur.
    14 24
  • P.S. Cred ca m-ar bucura mai mult totusi sa fie difuzate cursele pe un program care face parte din grila de programe a tuturor furnizorilor de televiziune...(ex: eurosport,cum se vehicula la un moment dat).
    28 2
  • Astia de la dolce sport au transmisiune HD? Daca e la calitatea de rahat eu nu ma mut la ei.
    10 2
  • Sper ca cei de la Dolce sa isi dea seama ca nu vor avea audienta mare, si, vor oferi optiuni de vizionare si pt clientii RDS, chiar si contra cost, de exemplu as fii de acord sa platesc o suma de bani pt vizionarea curselor pe site-ul lor oficial. Daca nu, vor ramane cu buza umflata, sunt o gramada de site-uri care transmit cursele contracost sau chiar gratis!
    24 3
  • E o prostie. Dar e economie de piata una capitalista. Am RDS si nu vreau sa renunt pt Dolce. Ramane netul dar la calitate mai slaba
    20 4
  • Metallica1991
    F1 in 2014 si 2015 o sa fie DOAR la DolceSport, se transmit antrenamente, calificari si curse

    in plus au achizitionat si drepturile pt. GP2 si GP3
    9 5
  • Am si Dolce si RDS....
    7 13
  • Ce site uri poti accesa conta cost sa poti vedea F1 HD.. Banuiesc ca dolce daca a dat bani o sa bruieze la greu transmisia online.
    14 1
  • @metalica
    de unde stii ca se transmit si antrenamentele, pe site-ul lor nu pomenesc decat de calificari si cursa-ai un link?
    7 0
  • daci76
    Maghiarii,germanii sau internetul,ori dolce si dupa aceea la anul iar schimbam comentatorii,iar schimbam postul care transmite s.a.m.d.,mi se pare o ineptie cum paseaza astia f1,cam mare bataie pt f1 care cica nu prea are audienta?!
    16 0
  • metallica1991
    @metallica

    aici scrie de antrenamente

    http://www.sportsbusiness.ro/cursele-din-gp2-si-gp3-sunt-transmise-tot-de-dolce-sport/
    6 0
  • am dolce HD pe satelit. Imagine perfecta iar "caderile" din motive de "atmosfera incarcata" le pot numara pe degete in 2 ani.

    Nu recomand nimanui sa treaca pe Dolce dar personal sunt multumit. Si mai multumit acum ca este si F1.

    Dezavantaj....abonamentul este pe minim 2 ani.
    15 2
  • Ca sa fiu sincer, eu nu-mi schimb furnizorul in functie de ce evenimente sportive transmite. Viata inseamna mult mai mult decat o cursa de F1, un turneu de mare slem sau un campionat mondial de fotbal. Atata timp cat eu la RDS am o groaza de posturi HD la 30 ron/luna, iar la Dolce trebuia sa platesc suplimentar ca sa vad Nat Geo HD sau EuroSport HD, nu vad de ce as trece la ei. Am avut Dolce si la fiecare ploaie sau adiere de vant, la revedere. Ma bucur, sincer, pentru abonatii Romtelecom, dar eu personal n-o sa ma duc la Dolce doar pt F1.
    35 4
  • Stie cineva din reteaua RDS&RDS inafara de RTL nu mai sunt alte posturi care sa transmita in 2014 F1 ?!

    multumesc pt raspunsuri
    13 2
  • mirel_f1
    ba fratilor de cind asteptam asta si totusi minunea se intimpla in sfirsit vad f1 pe tv ca doar nu platesc 80 lei degeaba la dolce pe abonament uraaaaaaaa
    3 3
  • Adrian
    Acum 3 ani am plecat de la UPC la RDS pentru F1. Mi-a convenit pentru ca oricum aveau cele mai bune preturi la Tv+ net. La Dolce nu m-as duce nici gratis. RTL-ul sa traiasca, plus ca sunt destule site-uri gratuite pe afara unde poti vedea F1.
    Ce nu inteleg eu de se cramponeaza toti de cate o competitie in speranta ca vor avea mai multi potentiali clienti in loc sa lase postul liber la retransmisie must carry si sa castige mult mai bine din publicitate.
    RDS 4 mil abonati, Dolce 2 mil, UPC 1 mil (valori aproximative neoficiale)
    Pina acum mentalitatea asta s-a dovedit paguboasa.
    GSPTV - faliment
    Digi Sport -au pierdut si alte competitii, daca ar fi fost asa rentabil cu F1 transmisa singular de ei nu ar fi pierdut acum drepturile de transmisie.
    Dolce Sport - dupa 2 ani o sa se duca in jos daca pierd drepturile de transmisie.
    6 0
  • Cred ca RTL Klub de la unguri...
    12 0
  • Bogdan
    Am dat fuga la voi pe site crezand ca voi gasi si pretul platit de Romtelecom pentru contractul asta.
    Pentru mine era foarte interesanta informatia asta.

    Dolce ofera de cateva luni patru canale de sport. Ii cam trebuie continut ca sa le umple.
    3 5
  • daci76
    @rinu100,m1 de la maghiari.
    11 0
  • edynin
    Va zic eu ca digi nu o sa ne lase fara f1 la ultima editie a grilei de start din miercurea asta Florin Ion a anuntat ca in curand vor face cunoscuta o noua competitie la digi sport.Nu vad alta inafara de Formula 1 asa ca stati linistiti>
    2 1
  • astia de la Digi au prostit lumea. Au bagat sport de calitate o perioada (printre care si F1) ca sa-si puna cat mai multi Digi. Acum ca s-au vazut cu sacii in caruta, le ureaza la toti clientii care vor F1 romanescul "sa fiti sanatosi!"

    Am asa o banuiala ca tot asa va proceda si Dolce.
    19 2
  • dezamagire totala,cei de la digi sport nu vad numarul de abonati la rds si cel de la romtelecom,vor sa ne piarda de clienti sau......nu conteaza fraierii care platesc abonamentul lunar
    3 0
  • Cred ca noi romanii sunt in general un neam prost...

    In urma cu cateva luni, chiar saptamani, va plangeati de mila ca nu va fi F1 in Romania. Erati disperati. Acum cand e, tot acuzati Dolce de nu tot felul de fleacuri, pe cand astia nici n-au inceput transmisiile. Ca nu e asa, ca nu e asa, dar era mai bine daca nu era deloc? Poate da, multi nu mai aveau ce sa comenteze, chiar si eu.

    E de apreciat ca cineva din Romania s-a hotarat sa achite acea suma de bani. Ca aveti sau ca nu aveti Dolce, asta e problema voastra. Vreti sa vedeti F1 la televizor, asa cum va doreati in urma cu cateva saptamani, atunci alegeti Dolce. Daca nu va comvine - descurcati-va.

    Ah, si ma mir ca n-a inceput nimeni sa vorbeasca despre viitorii comentatori si sa-i critice. Da, se stie deja ca cel mai bun comentator este chiar telespectatorul.
    13 21
  • Numai ce am renuntat la Romtelecom din cauza tarifelor pe care le practicau. Daca tot folosim cu succes internetul, eu zic ca sunt destule optiuni. Multe curse din sezonul trecut le-am urmarit la posturile Sky Sports sau BBC, probabil asta voi face si acum.
    13 1
  • Se zvoneste ca Digi Sport va cumpara Nascarul. E oficial?
    2 1
  • @ferr:
    Salutari, prietene. Am asa o vaga impresie ca asta va fi cel mai haotic sezon din ultimii 20 de ani. Cred ca Dolce si-au luat o mare teapa. Personal, nu cred ca o sa dea lumea navala la ghiseele lor doar pt. F1.
    18 5
  • cosminT
    multi vorbiti de RTL ,cum se poate prinde. (eu am antena digi)
    2 0
  • lolnet
    ar da lumea navala la ghoseele lor doar pentru F1. Dar acum lumea e cu cativa ani mai desteapta. Si-a luat teapa cu Digi, nu au nicio garantie ca cu Dolce va fi ceva durabil. Daaa, lui ferr ii convine sa fie pasat de colo colo, dar el probabil e obisnuit sa se multumeasca cu ce pica azi, de azi pe maine, iar altii au nevoie de respect din partea furnizorului si de incredere pentru viitor.
    2 0
  • deci a fost o miscare inspirata ca mi-am tras iptv de la ei :)
    5 15
  • Din informatii sigure la inceputul luni martie RCS-RDS vor face anunt cum ca vor transmite si ei F1 ( calificari+cursa)
    4 2
  • Nu va mai plangeti. Daca nu aveti si nu vreti Dolce, exista internet. Nu o mai luati ca o ofensa. Vreti F1 la TV? Il gasiti pe Dolce. Asa sunt romanii un neam de carcotasi. Oricum o dai nu-i bine cu ei.
    5 22
  • gigica
    pai vreau F1 la TV dar NU sa imi fac anual abonament la alt furnizor de cablu doar ca sa vad F1. Asa sunt romanii, bani cu carul pentru servicii de doi bani. Si uite asa isi ia Dolce teapa, ca asa sunt romanii o patesc si isi aduc aminte ca traiesc in ro si nu mai pun botu la reclame
    4 0
  • Nu va obliga nimeni sa schimbati furnizorul doar pentru F1. Nici eu nu am facut-o cand a fost pe digisport,pe care in pachetul de la dolce nu-l aveam.Am vazut cursele pe net sau pe rtl si cu asta basta,multe reclame and shit-uri dar le-am vazut...
    6 7
  • _I_ dc naiba nu pun F1 pe ProTV sau chiar pe TVR dar nu cu miki comentator. Dolce e de tot rahatul. Asa pe TVR poate sa vada orice om cursele... Decat sa ma uit pe RTL..sau pe net unde calitatea e rahat ....
    2 5
  • Stie cineva un site unde se incarca cursele de F1 in format HD ?

    Cat despre preluarea drepurilor de televiziune de catre DolceSport eu o vad ca pe un lucru bun si ma bucur ca pot vedea cursele la TV!
    Iar despre abonati RCS sincer imi pare rau ca nu pot vedea la TV cursele dar in aceeasi situatie am fost si noi in ultimi 3 ani!

    Iar aici sa nu uitam ca nu este vorba de DolceSport vs DigiSport e vorba de o transmisie pe un canal romanesc a Formulei 1 ,sigur ca era benefica transmiterea curselor pe canale ce intra in pachetele de baza a tuturor operatorilor de cablu dar aici este vorba de bussines!
    7 1
  • Whaaaaaaaattttt ttttttttthhhhhhhhheeeee fffffffuuuuuuuccccckkkkk?
    5 4
  • CASPER
    cursele de F1 ar fi trebuit transmise de TVR, ca doar de-asta platim toti o gramada de bani taxa.
    sincer cea mai mare problema nu e dolce/rds, ci TVR-u'
    7 4
  • @91Schumi Nici nu trebuie sa dea navala. Este pentru cei care inca nu au cablu sau care vor sa-l schimbe. Sunt multi carora le expira aboanamentele si probabil vor trece la Dolce, daca sunt fani ai F1.
    Ramane de vazut in ce masura si-au luat teapa. Plus ca au o acoperire mult mai mare decat RCS.
    Cat despre noul sezon... cred ca va fi o echipa care va domina in continuare, departe de dorinta mea de-a vede cat mai multi piloti care sa se lupte pentru victorie cu masini egale.
    4 9
  • Razvan
    Poate sa imi confirme cineva ca vedea cursele de F1 pe RTL? De exemplu stiu ca pe Rai 1 nu se puteau vedea, pentru ca este de obicei codat cand transmit evenimente sportive. A urmarit cineva cursele pe RTL si stie sigur ca se pot vedea?
    4 0
  • @rinu100 si daci76

    tvr a reusit sa blocheze transmisia jocurilor olimpice de iarna pe m1
    exista legislatie care le permite ... din pacate

    Se poate ca si Dolce sa apeleze la aceastw "parghie" si atunci bye bye F1 pe m1 :(:(:(

    @Daniel
    Avem cum sa aflam dc F1 se va putea urmari pe m1 pe teritoriul romaniei?

    Mersi
    3 1
  • mirel_f1
    ma lasatima cu posturile unguresti sunt la fel ca si noi cind incepea cursa codau postu respectiv ,neam prost,si am urmarit cursele pe ORF EINZ nu trebuie sopcast si merge binisor,anul asta vad f1 la tv hd
    5 0
  • Lucrez la RDS si circula zvonul cum ca ar urma sa faca un anunt cu privire la F1 undeva saptamana viitoare.... deci stati linistiti cei cu RDS si asteptati ca se vor rezolva
    7 2
  • DragosP
    Din pacate Dolce Sport 1,2,3 sau 4, nu stie sa redea intregul cadru 16/9.
    Speram sa invete si sa nu strice transmisia originala, prin aplicarea marginilor negre peste imagine pt obtinerea 4/3.
    Nu doresc sa vizionez 16/9 doar prin distorsunea care arata oval ceea ce ar trebui sa fie un cerc perfect!
    Ufff, stai sa vedem care vor fi comentatorii...
    5 2
  • Nu se poate asa ceva...cum poate o televiziune de minoritate sa preia Formula 1? Nu am nimik cu Dolce...dar majoritatea sunt pe RDS, si nu cred ca or sa treaca multi pe dolce.Asta e...ne uitam pe RTL.
    5 2
  • @rinu100 si dacu76

    tvr a reusit sa blocheze ca m1 sa transmita jocurile olimpice de iarna pe teritoriul romaniei
    speram ca Dolce nu va proceda la fel cu F1

    @Daniel

    putem afla cumva daca va fi accesibil F1 pe m1 si pe teritoriul romaniei?

    mersi
    4 1
  • @daci76 vroiam sa zic
    sorry ...
    2 1
  • Bogdan
    Decat DOLCE ....mai bine nu vad Formula 1......dar noroc ca exista RTL....abia scapam de comentariul cateodata stupid al comentatorului roman total partinitor si neprofesionist
    5 3
  • ForceIndia_Mihai_1985
    Daca Mirciulica nu are dolce atunci MERITA!!!
    7 0
  • Andrei
    Mai bine,oricum pe Digi aveau niste comentatori de numa numa.RTL...iau interviuri directe cu reporter direct la pista,Niki Lauda cu celebra sapca rosie "aabar" nu lipseste aproape niciodata.Probabil are un contract de imagine de nu se desparte niciodata de sapca aia cu aabar..
    Dolce poate va aduce specialist pe Mihai Leu,cu siguranta ar face comentarii foarte bune,desi el e din raliuri.
    5 4
  • pacat ca e acum pe dolce...o sa se mai uite lumea din parti la f1. trebuia sa ramana pe tvr ca sa vada tot poporul
    8 1
  • c.daniel
    @ferr1: total de acord cu tine.
    Si, ca sa vedeti si voi cat sunteti de ..... (aici completati voi cu epitete care, asta e adevarul, va caracterizeaza), o sa va "arat" un aspect: cei mai de sus care au spus ca au dolce tv, AUTOMAT au primit maxim voturi negative. Ce inseamna asta?
    D'aia suntem unde suntem, si sincer ne meritam cu varf si indesat, soarta. Si d'aia, aproape toti aia de "afara", isi bat joc de noi romanii, rad de noi, si nu ne iau in seama :(
    2 4
  • daci76
    @Soxy Multumesc Soxy,stiam din pacate ca exista aceste parghii,dar sper sa nu faca uz de ele cei de la m1,anii trecuti au fost ok si nu au bruiat transmisiile,cunosc maghiara fiind din zona ardealului si pot sa spun ca au comentatori destul de ok,desi cei de la rtl klub erau mult mai buni.
    3 1
  • bogdan
    penal ma retrag de pe digi. sunt neseriosi. si nici pe dolce nu ma mut sunt scumpi. e o prostie la noi in romania
    3 0
  • Tara lu` Papura Voda
    RDS a pus monopol in mare parte pe tot ce inseamna competitii sportive importante si de calitate cativa ani si acum nu-i mai intereseaza pt ca si-a agatat destui sclavi......Probabil vor renunta in curand si la Liga1 si la campionatul Spaniei, Italiei,la Handbal,Tenis si etc si vor prelua Cricket, Baseball, Polo si alte sporturi mai putin interesante... Asta este.....Vom incerca sa vedem F1 pe net si pe Digi ne vom uita la DigiAnimal....
    4 1
  • Toate acestea se intampla din cauza intereselor economice si a celor de la CNA care nu i obliga sa atinga 70% acoperire nationala.
    5 1
  • banatan de pusta
    decit dolce mai bine RTL sau M1 ungaria
    6 1
  • Brovo Dolce!!! O achizitie bine venita in portofoliu vostru!!
    4 5
  • Metallica1991
    Daca inca n-ati aflat

    Alexandrtu Dobai si Berti Panaiot o sa comenteze F1 la DolceSport
    3 0
  • Cristi79
    Gresit ! Veste senzationala. Miki Alexandrescu se intoarce =))))))))))
    5 2
  • Cristi79
    Oricum sant praf toti comentatorii de la Dolce. Toti lingaii de la TVR au ajuns acolo, in frunte cu Enachescu ala. Eu nu pot asculta mai mult de 10 min un comentariu la postul ala......le doresc mult succes !
    6 1
  • Darius
    Apare pe net imediat dupa cursa... HD sau ce vreti voi. Trebuie doar sa ai niste surse.
    1 1
  • daca nu vor transmite in direct si antrenamentele ( cum au specificat ) ii voi da in judecata si voi rezilia contractul cu dolce.
    1 2
  • Alnath
    Daca vine Mr. Miki Alexandrescu va doresc de pe-acum somn usor tuturor spectatorilor Dolce :)) O sa va povesteasca despre avioane subacvatice si noile tehnologii intalnite in alte dimensiuni, asta daca intelegeti comentariul. Cat despre Digi, merita sa reziliez contractul pe loc avand in vedere ca tot ce urmaream era campionatul de fotbal din UK si F1. Acum chiar nu mai am de ce sa deschid ditamai TV-ul pe care-l achizitionasem pentru a privi fix astea doua competitii. Felicitari!
    3 1
  • bravo DOLCE stiam ca digi no sa tina mult...
    3 2
  • nu mai pacaliti lumea, am 4 risaivare, 2 HD, 10 posturi la calitate HD plus telefon aici inclus min nelimitat in cosmote la un pret de 55-60 lei in functie de euro...
    2 2
  • "Postul de televiziune va transmite în direct toate sesiunile de antrenamente, calificările şi cursele de pe parcursul următoarelor două sezoane."


    daca nu transmite in noaptea asta antrenamentele , ce ar trebui sa facem noi cei mintiti de dolce sa ne abonam la ei ?
    astept raspuns , nu porcarii de genul , pai sa vedeti ... bla bla bla.
    3 1
  • CEA MAI MARE DEZAMAGIRE A FACUT R C S CU FORMULA 1 , EU CA ABONAT PROPUN ,SA PREEA DE SI LA DOLCE TRAZMISIA SA EMITA SI RCS F1 MULT ASTEPTAT AR FI O SOLUTIE , DIN PARTEA LUI R C S
    1 1
  • Ion Ninel
    Urmăresc F1 de peste 30 de ani! Acum insa, imi vine sa vars! Asta e! In rest, totul este o manipulare ordinară, Ma duc sa vars!
    1 1
  • Ovidiu
    RTL e de baza
    0 1
  • marin.claudiu
    Traim in romania ....Rusine celor de la RDS,nu asta inseamna respect.Dar cui sa te pangi?Toti profita.TRAIM IN ROMANIA....HĂ,HĂ,HĂ
    2 0
  • vasile
    Dolce sa va ia dracul! !
    1 1
  • Cei care comenteaza Formula 1 la Dolce sunt praf. Mult mai faina era transmisiunea pe Digi.
    0 1
  • incercati site-ul http://1tvlive.in/formula-1-live/ . la mine se vede superb si il pot vedea si de pe mobil . ma scuteste de alergatul catre casa .
    0 0
  • Luati voi toti bani ba...............................
    0 0
  • sunteti pusi pe noi sa ne terminati/suntem prosti ca mai platim abonamentele voastre/Ar trebui sa ne unim toti sa nu mai platim nimic
    0 1
  • ce prostie fac si cei de la dolce, cumpara f1 pentru ce? sa piarda cei din f1 telespectatori
    1 1
  • oniga eudochia
    tvr-ule,te urasc de moarte sunt abonata la tvr din 1976 se poate cauta in arhive dar asa batjojocura nu cred ca merita romanii sa platim abonament la tvr si la tv cablu si sa mai dam baniila dolce ca sa putem vedea formula 1 .ei n-o sa dau nimic in plus o s-o vad la unguri ca tot stiu ungureste ceva dar sa va fie rusine pentru cei care nu stiu ungureste sau mai stiu eu ce limbi, si va platesc pe factura bani la radio-tv
    1 1
  • Cristi
    Am net 100 mb si tv IPTV pe fibra optica de la Romtelecom, merge impecabil. Receptorul meu HD e standard, dar Romtelecom ofera pana in prezent 15 programe inregistrate timp de 7 zile. Adica pot urmari Formula 1 cand vreau, daca nu sunt acasa cand e transmisia Live. Mi-a lipsit mult Formula 1, ma bucur ca drepturile nu mai apartin RDS. Romtelecom dispune de tehnologie net superioara.
    1 1
  • Normalitate si in F 1,o tara transformata in latrina,are programe tv pe masura
    0 1
  • noroc ca exista M1 si RTL.De trecut la dolce,poate in alta viata
    0 0
  • nelu_ioan2010
    nu stiu cum se face ca mai nou DIGI promite ca negociaza drepturi de transmisie a competitilor sportive dar todeauna ajunge pe ultimul loc si lasa abonati dezamagiti,eu cred ca totul e un joc de culise si o bataie de joc la adresa abonatilor rusine sa le fie.
    0 0
  • franco
    sa va fie rusine mafiotilor derbedeilor nu am putut sa vad formula 1 din cauza voastra credeti ca toata lumea are bani la gramada sa plateasca abonament mai mare vreti sa va anbogatiti p[este noapte sa va bata dumnezeu nenorocitilor
    0 0
  • schumi_m17
    Mai fratilor, pai mai bine prefam pe Alexandrescu, acum comentariile e o discutie intre ei acolo nu pentru telespectatori, ma enerveaza la culme
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru