Ecclestone: "Spania refuză alternarea celor două curse de F1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.01.2012
Bernie Ecclestone a confirmat că Spania nu doreşte să găzduiască alternativ cursele de la Barcelona şi Valencia.

Organizatorii Marelui Premiu al Spaniei de la Barcelona şi cei ai Marelui Premiu al Europei de la Valencia au anunţat recent că doresc să renegocieze contractele pentru cursele de Formula 1, din cauza taxelor ridicate de participare în contextul crizei economice.

Una dintre variantele luate în calcul de Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor TV, a fost alternarea celor două curse, însă britanicul a dezvăluit că această ipoteză a fost respinsă de ambele părţi. "Spaniolii nu vor să discute despre asta. Nu ar trebui să avem două curse acolo", a explicat el pentru publicaţia austriacă Salzburger Nachrichten.

În schimb, Ecclestone şi-a exprimat încrederea că Marele Premiu al statului Bahrain programat în 22 aprilie se va desfăşura conform programului, în ciuda faptului că ţara se confruntă în continuare cu conflicte de stradă. "Toată lumea vorbeşte foarte mult despre această parte a lumii, dar Bahrain este ţara din regiune unde sunt cele mai mici probleme", a adăugat el.

Problemele din Bahrain, combinate cu cele din Spania, Germania şi Ungaria ar putea micşora dramatic numărul de curse din calendar, însă Ecclestone insista ca interesul altor tari pentru Formula 1 rămâne unul ridicat, în special în Mexic.

"Am putea să ajungem la o înţelegere cu cinci promoteri.

Cererea este ridicată, în special din Mexic. Mai multe curse ne costă pe noi şi pe echipe mai mulţi bani, pentru că probabil ar trebui să dubleze numărul de angajaţi. Dar am putea găsi soluţii", a încheiat el.

Via | Salzburger Nachrichten

Comentarii (3)

  • Daniel
    http://formula1.automarket.ro/stiri/galerie-foto-cum-va-arata-circuitul-de-f1-din-rusia-42832.html
    nu functioneaza cu xp si chrome
    6 0
  • tataie30
    nu funcitioneaza
    nu functioneaza nici cu explorer9
    0 0
  • AndreiF1
    @Pozele cu noul Caterham CT01
    OMG... ce urat arata nasul... http://www.f1fanatic.co.uk/2012/01/25/caterham-ct01-images-revealed-early/caterham_ct01_2/
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru