FIA a inspectat circuitul din Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.07.2010
Oficialii FIA au inspectat noul circuit construit în Coreea de Sud, care va găzdui prima cursă de Formula 1 în luna octombrie a acestui an.

În ciuda numeroaselor speculaţii din presă internaţională, circuitul de Formula 1 din apropiere de Seul care va găzdui ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Coreei de Sud va fi finalizat până la sfârşitul lunii august.

Concluzia a fost trasă de organizatori la finalul unei vizite efectuate la faţa locului de Charlie Whiting, directorul de curse de FIA.

"I-am urat bun-venit lui Charlie Whiting pentru inspectarea locului în care va fi construit circuitul, dar şi pentru întâlnirile legate de pregătirile noastre pentru Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud. Aşa cum am anticipat, am avut o întâlnire plină de succes şi suntem încrezători că piloţii, echipele şi fanii Formulei 1 se vor bucura de circuit", a declarat Yung Cho Chung, şeful cursei din Coreea de Sud.

Până în prezent, organizatorii au finalizat construcţia turnului de control al cursei, principala tribună şi garajele echipelor, pasul următor fiind turnarea asfaltului. Următoarea inspecţie a FIA va avea loc la sfârşitul lunii august, iar Marele Premiu al Coreei de Sud este programat în weekendul 22-24 octombrie.

Via | KAVO

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru