FIA va inspecta circuitul din Coreea în 21 septembrie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.09.2010
FIA a anunţat că inspecţia finală a circuitul din Coreea de Sud va avea loc în 21 septembrie, cu o lună mai târziu decât prevede Codul Sportiv International.

Presa internaţională a relatat în această săptămână ca FIA îşi încalcă propriul regulament în privinţa omologării noului circuit din apropiere de Seul, care ar trebui să găzduiască Marele Premiu al Coreei de Sud în weekendul 22-24 octombrie.

Conform regulamentului, inspecţia finală a unui nou circuit trebuie să aibă loc cu cel puţin 60 de zile înainte de desfăşurarea evenimentului, însă forul mondial va omologa circuitul din Seul abia în 21 septembrie, cu exact o lună înainte de cursă.

Organizatorii au publicat recent două fotografii ale circuitului, însă acesta nu a fost încă finalizat. Mai multe detalii despre starea lucrărilor se vor evidenţia în acest weekend, atunci când indianul Karun Chandhok va efectua o demonstraţie cu un monopost Red Bull Racing.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru