Galerie foto: Button a vizitat fabrica echipei Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.10.2009
Jenson Button a multumit echipei sale pentru sprijinul acordat in castigarea titlului mondial in cadrul unei vizite facute la sediul Brawn GP de la Brackley.

La numai trei zile dupa ce a devenit pentru prima oara campion mondial, Jenson Button a vizitat fabrica de la Brackley a echipei Brawn GP. Britanicul a profitat de aceasta oportunitate pentru a multumi intregului staff tehnic pentru performanta obtinuta.

"Am demonstrat in Brazilia ca meritam sa fim campioni. Am luptat atat de mult, iar intr-un sezon trebuie sa obtii rezultatele de care ai nevoie. Am avut ceva dificultati, dar intotdeauna am facut cea mai buna treaba posibila. Sa sarbatoresc victoriile noastre impreuna cu voi inseamna foarte mult pentru mine si ne vom bucura impreuna de acest moment. Va multumesc foarte mult pentru contributia fantastica la succesul nostru", a declarat el in fata angajatilor Brawn GP.

Button a admis ca succesul din acest an se datoreaza in mare masura si lui Rubens Barrichello si Ross Brawn. "Barrichello ne-a oferit doua victorii la Valencia si Monza intr-un moment important pentru a ne recapata moralul si pentru a dovedi cat de rapida este masina noastra.

Avem un lider fantastic in Ross Brawn. Marele Urs nu poate fi aici acum, dar stiu ca atunci cand va reveni va sarbatori cu voi", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru