GALERIE FOTO: Noul monopost Toro Rosso pentru 2013

de Daniel Popescu
Luni, 04.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a dezvăluit luni seară noul monopost STR8 cu care îşi propune să termine sezonul 2013 pe locul şase în clasamentul constructorilor.

Esential 6 este locul pe care vrea sa termine Toro Rosso sezonul 2013
Toro Rosso a devenit luni seară ultimă echipă tradiţională care prezintă noul monopost pentru sezonul 2013 al Formulei 1.

Chiar dacă regulamentul tehnic a rămas în mare parte neschimbat, STR8 diferă vizibil de predecesorul său prin implementarea unui panou din fibră de carbon pentru a elimina efectul inestetic al zonei dintre şasiu şi nas.

Urmareste Automarket
Totuşi, cea mai mare schimbare este renunţarea la podeaua dublă în favoarea uneia standard, conform strategiei adoptate şi de echipele rivale.
Monopostul a fost realizat în mare măsură de echipa condusă de noul director tehnic James Key, care l-a înlocui anul trecut pe Giorgio Ascanelli, cel care luni a fost anunţat ca noul director tehnic al producătorului de frâne Brembo.

Toro Rosso şi-a stabilit ca obiectiv să ocupe locul şase în clasamentul constructorilor la finalul acestui sezon.

Via Toro Rosso

Comentarii (4)

  • asta o sa fie monopostul pinochio din F1
    1 7
  • Fara misto, masina asta arata mult mai bine decat redbull si imi place mult mai mult decat anul trecut. Bafta TR.
    2 1
  • nasul masinii nu e prea sus? pare a fi cel mai ridicat nas! Asta are chip sa-si ia zborul... Nustiu de ce dar graficienii de la ToroR parca-s "incepatori" in domeniu, e un colaj crud si plicticos. Poate sa mai traga exemplu de la fratii lor RedB, designul la ei se simte lucrat in fiecare an. Totusi e formula 1... forma monopostului,desenul aplicat pe el ar trebui sa reprezinte un monopost de formula1 nu un stend cu reclame. Ca sa nu ma intelegeti gresit, nu spun sa nu afise logourile pu reclame ci sa le amplaseze armonios si cu gust. Au inca o gramada de spatiu liber,gol... Viteza-ar insemna niste linii intinse pe undeva desprinse s.a. dupa toate astea puse la cap apare o armonie si un aspect placut a designului.
    1 4
  • Eu cred ca R&B testeaza pe echipa asta un alt nas. Echipa asta TR este folosita pentru teste.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru