GALERIE FOTO: Rosberg a primit trofeul Bandini

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.06.2011
Nico Rosberg a primit duminică Trofeul Bandini pentru rezultatele obţinute în sezonul 2010 al Formulei 1.

Nico Rosberg a fost anunţat drept câştigător al trofeului Bandini la începutul lunii martie, iar duminică a participat la ceremonia de acordare a trofeului în oraşul italian Brisighella, situat în apropierea sediului Scuderiei Toro Rosso.

Germanul a ajuns la destinaţie la volanul unei maşini Mercedes GP din competiţia DTM şi-a exprimat satisfacţia pentru premiul obţinut.

"Este o mare onoare să primesc Trofeul Bandini. Nu este acordat doar pentru performanţele de pe circuitul de curse, ci şi pentru mentalitatea pilotului şi a modului în care abordează sportul, ceea ce-i oferă o însemnătate sporită. Italienii au un entuziasm incredibil şi pasiune pentru sporturile cu motor. Trofeul în sine este fantastic, ca o bucăţică de artă. Este foarte, foarte greu, aproape că am fost nevoit să întrerup sesiunea foto pentru că nu l-am mai putut ţine", a declarat pilotul echipei Mercedes GP.

Trofeul Bandini a fost acordat pentru prima oară în 1992 pentru a marca 25 de ani de la moartea lui Lorenzo Bandini, survenită în timpul unui tragic accident suferit în Marele Premiu al statului Monaco din 1967.

Ulterior, premiul a fost acordat anual, iar printre precedenţii câştigători se număra Jacques Villeneuve, Jenson Button, Michael Schumacher, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso, Mark Webber, Felipe Masa, Robert Kubica, Sebastian Vettel sau Lewis Hamilton.

Via | Nico Rosberg

Comentarii (4)

  • Un pilot deosebit! Nu de putine ori i-am vazut atitudinea fair-play in timpul curselor si m-a impresionat in mod placut. Un pilot de moda veche cu mult bun simt cum putini sunt pe grila de start actuala.
    7 2
  • Si de asemenea stiu ca Rosberg este primul dusman al fanilor lui Schumacher! Din pacate multi dintre ei nu accepta ca acum Rosberg este mai bun decat multiplul campion. Eu m-am convins.
    4 4
  • @dmd
    Faci greseli!!!
    Deci Schumacher la 42 de ani... Pai si eu daca fug mai repede decat bunicul ar trebui sa ma laud ca l-am intrecut? :))
    Niciodata nu va fi mai bun decat multiplul campion mondial. E imposibil si in plus nu are calitatile necesare. In 2 sezoane Rosberg se va stinge. Va fi un caz Kovalainen... Incompetenta celor de la Mercedes Gp i-au pus in pericol performantele lui Schumacher. Daca Rosberg si Schumacher erau la Red Bull cu siguranta situatia era alta... De fapt, cine e Rosberg? S-a auzit de el, abia cand a revenit Schumacher in F1. S-a auzit de el pentru ca e coleg cu Schumacher, nu ca ar fi mare pilot. Punct.
    0 0
  • PEARSONJeannine28
    answer
    According to my own exploration, thousands of people on our planet receive the home loans at well known creditors. Thus, there is good possibilities to receive a secured loan in every country.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru