Giorgio Pantano vrea sa intre in F1 la volanul viitoarei echipe Campos

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Echipa Campos, care a depus o cerere pentru a fi acceptata la anul in F1, ar putea sa il aiba ca pilot principal pe Giorgio Pantano, campionul din GP2.

Italianul Giorgio Pantano, campionul din GP2, sustine ca ar putea intra in Formula 1 in 2010 in cazul in care cererea echipei Campos F1 de a intra in Marele Circ va fi acceptata de catre forul mondial. Echipa Campos concureaza in acest moment in GP2, fiind campioana ultimului sezon in competitia considerata anticamera Formulei 1.

"Faptul ca FIA va accepta noi echipa in Formula 1 in 2010 ar putea sa fie sansa mea de a pilota in Marele Circ. Am fost contactat deja de cateva dintre echipele care au depus cereri pentru a fi acceptate in F1, astfel ca astept sa vad ce se va intampla in urmatoarele doua saptamani. Intr-adevar, Campos este una dintre echipele cu care am luat contact", a declarat Pantano.

Giorgio Pantano a pilotat in GP2 pentru Campos in 2007, fiind prezent anterior in Formula 1 pe vremea cand evolua pentru Jordan.

Taguri: Campos, pantano

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru