Grosjean şi Ogier alcătuiesc echipa Franţei la Race of Champions

de Daniel Popescu
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean şi Sebastien Ogier au confirmat marţi participarea la Race of Champions. La fel ca şi anul trecut, cei doi formează echipa Franţei.

Echipa Franţei va fi reprezentată şi la ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions de Romain Grosjean, pilotul echipei de Formula 1 Lotus, şi Sebastien Ogier, noul pilot al echipei Volkswagen din WRC.

În calitate de campion en-titre al competiţiei, Ogier este încântat de oportunitatea de a participa la evenimentul de la jumătatea lunii decembrie.

"Este o onoare să concurez în Race of Champions şi a fost incredibil să câştig anul trecut la prima participare. Au fost multe maşini noi pe care a trebuit să le învăţ, plus circuitul, dar am forţat şi m-am simţit bine. Va fi frumos să fac pereche şi în acest an cu Grosjean şi vom face totul pentru Echipa Franţei şi în acest an", a declarat francezul.

La rândul său, Grosjean este entuziasmat de oportunitate şi speră să îmbunătăţească performanţele de anul trecut, când Franţa s-a oprit în semifinalele competiţiei dedicate echipelor.

"Sunt mândru să mă aliniez la start alături de nume atât de mari din ramuri diferite ale sporturilor cu motor.

Ogier a făcut un lucru grozav să câştige competiţia individuală anul trecut şi este păcat că am fost eliminaţi în semifinalele competiţiei pe naţiuni. De data aceasta vrem să mergem mai departe, dar cel mai important este să ne simţim bine", a precizat el.

Race of Champions va avea loc în perioada 14-16 decembrie pe stadionul Rajamangala din Bangkok, Thailanda, iar printre piloţii care au confirmat participarea se mai numără şi Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Jorge Lorenzo său Mick Doohan.

Via Race of Champions

Comentarii (3)

  • Grosjean nu are loc nici pe o pista de F1. In ROC e mult mai stramt.
    9 1
  • @Ogier, l-au chemat pentru spectacol ;)
    5 0
  • andrey_1293
    @Ogier - o sa rupa el bordurile de separare dintre cele doua trasee. Si asa o sa-si faca loc
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru