Herman Tilke pregateste circuitul de la Roma

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.02.2009
Arhitectul german Herman Tilke a vizitat capitala Italiei si face ultimele pregatiri pentru realizarea circuitului stradal de la Roma.

Proiectul unui circuit stradal la Roma incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur.

Dupa ce primaria din capitala Italiei si-a manifestat intersul pentru proiectul lui Maurizio Flammini, celebrul arhitect german Herman Tilke, cel care a desenat o mare parte dintre circuitele de F1, a vizitat Roma pentru a discuta cu beneficiarii acestui circuit.

Potrivit informatiilor furnizate de publicatia italiana Gazzetta dello Sport, Tilke a facut turul orasului pentru a vedea cele mai bune locatii pentru viitorul circuit. Sursa citata mentioneaza ca germanul a fost multumit de conditiile oferite de orasul italian si va face un prim plan al circuitului pe care il va prezenta primarului in urmatoarele doua luni.

Desi circuitul este deocamdata doar in faza incipienta, proiectul a atras deja criticile lui Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari afirmand ca aceasta idee nu are niciun sens.

Taguri: Tilke, circuit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru