Iata noul monopost Toro Rosso pentru 2009!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.03.2009
Scuderia Toro Rosso a dezvaluit luni dimineata pe circuitul de la Barcelona noul monopost pentru sezonul 2009, intitulat STR4.

Monopostul cu care va aborda Toro Rosso noul sezon competional a fost construit de Red Bull, motiv pentru care seamana foarte mult cu Red Bull RB5.

Micuta echipa italiana a efectuat deja un shakedown pe circuitul Adria din Italia cu noul monopost, insa aceasta este prima aparitie oficiala a lui STR4 in fata publicului.

Toro Rosso vine dupa un sezon 2008 de exceptie, in care a reusit sa-si devanseze sora mai mare Red Bull, obtinand o victorie de prestigiu la Monza prin Sebastian Vettel.

Franz Tost, seful echipei italiene, a admis insa ca va fi foarte greu sa repete performantele de anul trecut. "Sezonul 2008 a fost bun in ceea ce priveste performantele pe circuit, care, sincer sa fim, ne-au depasit asteptarile prin numeroasele puncte castigate, pole position si victorie. Va fi dificil sa ne mentinem la accest nivel si in 2009", a declarat Tost. "Prin urmare, obiectivul nostru trebuie sa fie sa plecam de pe fiecare circuit duminica noapte, stiind ca am facut cea mai buna treaba posibila.

Rezultatul va depinde de cum se vor descurca toti ceilalalti".

Red Bull a obtinut rezultate promitoare in testele din aceasta iarna cu RB5, motiv pentru care Tost este increzator ca performantele celor de la Toro Rosso vor fi la un nivel ridicat. "Inca de la primul test de la Jerez cu noul Red Bull Racing a parut ca masina este competitiva si ca Adrian Newey si echipa sa au obtinut un pachet foarte promitator. Masina arata bine si demonstreaza o performanta foarte promitatoare".

Toro Rosso va ataca noul sezon competitonal ce va incepe pe 29 martie cu Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi, ultimul fiind numit drept pilot titular in locul lui Sebastian Vettel, plecat intre timp chiar la Red Bull.

UPDATE 11:07: O galerie foto completa cu noul monopost STR4 prezentat pe circuitul de la Barcelona este disponibila AICI.

Via | Toro Rosso Media Kit

Comentarii (3)

  • More pics
    http://www.motorsport-total.com/f1/bilder/show.php?c=09strlaunch&d=&b=1236585654 :)
    0 0
  • @ally_great
    Mi se pare mie sau galeria foto de pe Automarket este mai completa? :) http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/19018/galerie-foto-noul-monopost-str4-prezentat-la-barcelona.html
    0 0
  • @Dani
    E adevarat, dar la ora aia nu era :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru