Iata programul testelor de Formula 1 pentru sezonul 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.10.2010
Cele patru sesiuni de teste premergătoare sezonului 2011 vor avea loc în perioada 1 februarie - 6 martie la Valencia, Jerez, Barcelona şi Sakhir.

Reprezentaţii circuitului de la Barcelona au dezvăluit joi programul testelor din această iarnă pe contul oficial de Twitter al circuitului. Potrivit acestor date, prima sesiune de teste de anul viitor va avea loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în perioada 1-3 februarie şi va fi urmată de o sesiune de 4 zile la Jerez în perioada 10-13 februarie.

Ulterior, echipele vor rămâne în Spania pentru sesiunea programată pe circuitul de la Barcelona în perioada 18-21 februarie, înainte de a se deplasa în Bahrain în perioada 3-6 martie, cu numai o săptămână înainte de începerea sezonului competiţional. În total, echipele vor avea la dispoziţie 15 zile pentru a evalua performantele monoposturilor cu care vor ataca sezonul 2011.

În afară de aceste 4 sesiuni, echipele vor mai efectua alte două teste cu monoposturile actuale în Abu Dhabi în luna noiembrie. Prima dintre ele va avea loc în perioada 17-18 noiembrie, la numai 3 zile de la încheierea sezonului 2010, şi va avea drept scop o primă evaluare a pneurilor Pirelli.

Cea de-a doua sesiune se va desfăşura în 19-20 noiembrie şi este dedicata tinerelor talente care nu au mai pilotat monoposturi de Formula 1.

Via | CircuitCat

Comentarii (1)

  • Spartanu
    F1
    daca Formula 1 este cea mai importanta competitie auto pe plan mondial,mi-ar placea sa se organizeze in cadru acestei competitii un campionat separat dedicat pilotilor de teste.pt ca pilotii cum nu au voie in timpul sezonului,asa ar fi bine pt ei.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru