Kubica a câştigat Rally di Como cu Citroen C4 WRC

de Daniel Popescu
Luni, 19.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a câştigat fără emoţii Rally di Como la volanul unui Citroen C4 WRC şi se pregăteşte pentru o provocare şi mai mare: Rallye du Var.

Robert Kubica a participat la sfârşitul săptămânii trecute la Rally di Como, un raliu local din Italia pe care a reuşit să-l câştige cu un avans de peste o jumătate de minut.

Impulsionat de performanţa obţinută la volanul unui Citroen C4 WRC, polonezul este nerăbdător să participe la Rallye du Var, ultima etapă a Campionatului Francez de Raliuri, acolo unde misiunea se anunţă însă mult mai dificilă.

"A fost o aventură bună şi un test reuşit înainte de Rallye du Var. Acest raliu a fost foarte folositor, pentru că este foarte solicitant şi pentru că m-a ajutat să înţeleg complet acest Citroen. Este o maşină cu potenţial incredibil. Rămân cu picioarele pe pământ şi trebuie să mă testez în cele mai solicitante evenimente. Am câştigat lejer, dar trebuie să spun că acest Citroen C4 WRC este o maşină excepţională care îmi va oferi mai multă satisfacţie", a declarat el.

Rallye du Var se anunţă însă un test semnificativ mai dificil pentru Kubica, întrucât traseul este mai solicitant, iar rivalii săi vor fi mai puternici.

Printre participanţi se va număra şi Freddy Loix, fost pilot în WRC şi IRC, care va concura cu Peugeot 307 WRC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru