Kubica a abandonat în Rallye du Var, iar Citroen C4 WRC a luat foc

de Daniel Popescu
Duminica, 25.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a abandonat in Rallye du Var din postura de lider în urma unui accident în care maşina Citroen C4 WRC a luat foc. Polonezul a scăpat nevătămat.

Robert Kubica a participat la sfârşitul acestei săptămâni la Rallye du Var, ultima etapă a Campionatului Francez de Raliuri şi cel mai dur eveniment la care polonezul a luat startul după dramaticul accident suferit în luna februarie a anului trecut.

Datorită competitivităţii net superioare a maşinii Citroen C4 WRC în lupta cu modele de clasa S2000, fostul pilot de Formula 1 a dominat autoritar evenimehntul şi cu două probe speciale înainte de final era lider cu un avans de peste cinci minute în fata următorilor săi.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Kubica a suferit un accident în penultima proba specială, iar Citroen C4 WRC a luat foc, însă atât pilotul polonez, cât şi copilotul său Emanuele Inglesi au scăpat nevătămaţi.

Cel mai probabil, acesta a fost ultimul eveniment la care a participat Kubica în acest an.

Polonezul urmează să-şi stabilească planurile pentru sezonul 2013, principalele ţinte fiind raliurile şi cursele de GT, întrucât nu este încă apt să piloteze monoposturi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru